Girona

Nova invasió gironina

Previsió. Com ja ha estat habitual en els partits contra el Barça, centenars d’aficionats del Girona seran presents a l’estadi

En cap estadi de primera el Girona ha estat sol i, evidentment, en el duel català que es disputarà al camp del Barça tampoc. Els aficionats blanc-i-vermells van esgotar molt ràpid les 342 entrades de què disposava el club per als seus socis i molts d’ells han hagut d’espavilar-se pel seu compte per ser presents al Lluís Companys i poder animar el seu equip.

El Barça ha estat fent campanyes publicitàries per incentivar la compra d’entrades per al matx amb la previsió que en plena operació tornada del pont i en vista de les últimes punxades d’assistència hi haurà localitats per vendre.

Aquest serà el primer partit oficial que el Girona disputarà a Montjuïc, si bé en la pretemporada del curs 2019/20, amb Unzué a la banqueta, els gironins hi van jugar un partit amistós, contra el Bournemouth, amb victòria per 1-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)