Girona

Quinze partits són molts

Invicte. El Girona no perd des del 30 de setembre. Als dotze matxs de lliga, des de la derrota contra el Madrid, s’hi sumen tres més de copa

Tot i fer el pitjor partit de la temporada al camp del cuer, el Girona manté intacta la seva sèrie de partits sense perdre, que dura ja des del 30 de setembre, quan va encaixar la que és fins ara l’única derrota d’aquesta temporada. El Madrid va ser el primer i últim equip que ha pogut superar els de Míchel aquests curs. Si abans del duel contra els blancs els gironins van firmar una sèrie d’un empat i sis victòries seguides, en l’actualitat encadenen dotze jornades sense perdre, amb una dinàmica de nou triomfs més i tres empats. Als dotze partits de lliga s’hi han de sumar les tres eliminatòries de copa ja superades pel Girona, que van acabar també amb victòria –contra el San Roque de Lepe (1-2), l’Oriola (2-5) i l’Elx (0-2)–, una sèrie inversemblant que manté els de Míchel al capdamunt de la taula i ben vius als vuitens de copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)