Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
brillant
Va ser el millor jugador del Girona i això diu molt del matx que va fer l’equip. Ho va treure tot estirant-se, protegint amb el cos, anticipant-se en la sortida... Va tornar a demostrar que és una garantia de seguretat.
Arnau (90’)
ascendent
En la primera part no va mostrar-se fi en la marca ni en algunes accions defensives clares, però quan l’equip més necessitava finor en la rereguarda va mostrar-se efectiu en accions crucials i perilloses a favor del contrincant.
Juanpe (90’)
treballador
Segurament va tenir més feina de la que imaginava abans de l’enfrontament, ja que juntament amb Blind van haver d’apagar diversos focs que es van generar en la pròpia àrea amb Leo Baptistão, Arribas i companyia.
Blind (90’)
lluitador
Sense ser el seu millor partit, com el de tot l’equip, el neerlandès va mostrar-se segur en la majoria d’accions i, fins i tot, en la primera part va ser dels pocs que van poder disparar. Va patir al final perquè la feina es va multiplicar.
miguel (90’)
irregular
El madrileny no va trobar el seu lloc per rebre amb condicions i generar dubtes al rival quan s’incrustava a l’interior. Per la banda es va poder prodigar poc i va intentar de manera intermitent alguna centrada al cor de l’àrea.
iván Martín (90’)
invisible
No va tenir ocasió de conduir i trencar línies perquè el plantejament de l’Almeria no li va deixar fer-ho. Tampoc va poder construir i en moltes ocasions va haver de perseguir la pilota i els contrincants, que trobaven superioritats.
aleix garcia (80’)
expulsat
Com Iván Martín, se’l va veure sobretot en defensa per tapar forats i perseguint rivals. Va fer un partit molt en la línia de la resta de companys i al 80’ va acabar expulsat per una falta sobre Melero per evitar una diana andalusa.
yan couto (57’)
opac
Li va costar estirar línies jugant com a extrem per davant d’Arnau i gairebé no va poder encarar-se amb condicions al seu marcador. Just després de l’única cavalcada que va poder fer –va forçar la targeta a Akieme– va ser substituït.
pablo torre (57’)
perdut
Li va costar adaptar la seva posició, ja que amb Edgar de pivot no tenia tanta llibertat de moviments. Sense pilota, tampoc va saber com aplicar la pressió amb eficàcia, fet que li va fer guanyar-se alguna esbroncada de Míchel.
valery (67’)
intermitent
Va intentar entrar en joc enganxat a l’esquerra, però com tot l’equip, durant la primera part, no va poder encarar-se ni tenir gaire ocasions. La targeta groga li va fer rebaixar una mica les revolucions també en defensa i va ser substituït.
dovbyk (67’)
apagat
Pràcticament no va entrar en joc ni va poder fer cap rematada entre els tres pals que fes treballar Maximiano. Se’l va veure massa desconnectat dels companys, un fet meritori de l’Almeria i que va passar factura als de Míchel.
Tsygankov (33’)
pla
Se li va notar la falta de ritme competitiu en alguna acció en què es va mostrar lent i sense guspira.
J. Solís (33’)
Va córrer i amb sentit i va ajudar l’equip a tenir equilibri, sobretot quan es va quedar amb un menys.
Stuani (23’)
inactiu
Com Dovbyk, va tocar molt poques pilotes i no va poder ser resolutiu i determinant com ho sol ser quan juga.
Savinho (23’)
minvat
Suplent per un problema al bessó, se’l va veure bé, encarant-se i generant perill des de l’esquerra.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)