Girona

“Farem el millor equip per classificar-nos”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va atendre els mitjans en la prèvia del duel dels vuitens contra el Rayo a Montilivi. Per al madrileny serà un partit especial, contra l’equip que porta al cor i, conscient que el darrer matx a Almeria va ser un toc d’atenció per als seus futbolistes, espera la seva millor versió per superar l’eliminatòria i plantar-se a tan sols un enfrontament únic de quarts per superar el sostre del club i jugar les semifinals: “Sempre he plantejat el millor onze per superar l’eliminatòria. Tenim una gran plantilla, qualsevol jugador pot jugar i tinc molta confiança en tothom. Farem el millor equip possible per poder superar l’eliminatòria i arribar als quarts de final, que seria un pas més per fer història. El Girona no ha arribat mai a les semifinals i és un bon dia per superar l’eliminatòria i esperar el rival de quarts.” Respecte al seu Rayo va dir: “Espero guanyar, però serà difícil. És un gran equip, fa tres temporades que és a primera i té jugadors d’un nivell molt alt. Però nosaltres també som un equip difícil de guanyar. Ho hem demostrat aquest any i espero continuar de la mateixa manera. És un partit de sensacions difícils per a mi, però de mica en mica hi estic més acostumat. El Rayo ha tingut més temps que nosaltres per preparar aquest partit, no han jugat el cap de setmana, per això penso que Francisco farà el millor equip i amb els més habituals.”

A l’entrenador del Girona no l’espanta seguir avançant, comprimir més el calendari i exprimir més la seva plantilla: “Animo tothom a venir. És un partit que ens deixaria a prop de fer història, a un partit d’estar a les semifinals. El calendari? M’il·lusiona més que no pas em preocupa el que pugui venir. Cada pas és un pas més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)