Girona

Aguirre: “El Girona és l’equip de moda a tot Europa”

El Girona imposa respecte als rivals gràcies al seu joc i els grans resultats i regularitat que està tenint des que va començar el curs –només una derrota contra el Madrid–. El tècnic del Mallorca, rivals als quarts de final de copa ho té clar:

Fer mal al Girona

“No serà fàcil. El partit tindrà molts complicacions ja que el Girona està jugant molt bé i té jugadors amb molta qualitat individual,a més d’un gran entrenador. Són l’equip de moda, no només de LaLiga, sinó de tot Europa. Porten 52 punts i estan competint els quarts de copa”, ha dit Aguirre en la roda de premsa prèvia al partit contra els gironins. El mexicà afegia: “Dona gust perquè són un exemple per a molts. De totes maneres, amb l’empenta i l’ànim de la nostra gent, en el nostre estadi, l’experiència que vam tenir a Montilivi serà una altra”.

Nivell físic de l’equip

“Estem bé físicament perquè hem pogut descansar bé. El viatge a Tenerife va ser una pallissa però hem gestionat bé les càrregues de treball. Correrem molt, segur, ni jo mateix tinc clar que passarà però els onze que surtin ho faran bé. Com a mínim competirem”.

Muriqi

“El vaig veure bé. No volia posar-lo, tampoc tenir-lo a la banqueta, però el doctor, ell i el meu cos tècnic em van acabar de convèncer. El meu sentit comú i el meu instint em deia que no. Muriqi no tenia cap molèstia i haurem d’esperar a demà a veure què fem amb ell”, ha declarat Javier Aguirre, el tècnic del Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)