Girona

El Girona presentarà recurs a les targetes a Míchel i Blind

El Girona ha decidit presentar una primera al·legació a l’acta del partit i, en cas d’haver-hi sanció, un recurs arrel de les targetes que Míchel i Blind van veure durant i a la finalització del darrer matx de lliga a Montilivi contra la Real Sociedad. Míchel va ser expulsat amb vermella directe en el 89 després de protestar al col·legiat, segons el de Vallecas, sense faltar al respecte a ningú, mentre que Blind va veure la cinquena targeta groga del curs a mans de Gil Manzano amb el partit acabat i per preguntar-li “per què has afegit només dos minuts més?”.

Segons l’acta de Gil Manzano, Blind va veure groga per “fer observacions d’ordre tècnic de forma reiterada” i Míchel expulsat “per sortir de l’àrea tècnic protestant de forma reiterada i gestos ostensibles una de les meves decisions”. Serà complicat que prosperin els recursos i algun dels dos pugui estar al Bernabeu ajudant a l’equip. No hi serà segur Yangel Herrera, per qui el club no ha presentat recurs també per la cinquena groga de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.