Girona

El mur a batre encara és més alt

El Girona intentarà fer valdre la solidesa defensiva que està demostrant en les últimes jornades per treure un resultat positiu dissabte de la visita al camp del Madrid. Contenir jugadors com Bellingham, Rodrygo i Vinícius, si està recuperat, no serà una empresa fàcil per als blanc-i-vermells, que ja van veure com en la primera volta el Madrid els endossava tres gols a Montilivi (0-3).

Ara bé, és clar que el Girona no en farà prou amb una bona defensa per sumar al Bernabéu, sinó que els de Míchel hauran de tornar a mostrar tot el seu potencial ofensiu per superar la defensa del conjunt blanc, que en aquesta temporada s’està mostrant inexpugnable. El Madrid és, amb diferència, l’equip que menys gols encaixa de la lliga. Els de Carlo Ancelotti només han concedit quinze dianes en les vint-i-tres jornades disputades fins ara i han deixat la porteria a zero en zero en onze ocasions. Al Santiago Bernabéu la línia és similar, ja que el Madrid ha encaixat set gols en onze partits disputats com a local i, d’aquests, en cinc no ha encaixat. Uns números que es mantenen fins i tot en la Champions, ja que el Madrid només va encaixar dos gols al Bernabéu.

La fortalesa defensiva que està mostrant el Madrid aquesta temporada és la millor mostra per al Girona per no lamentar les baixes que es puguin tenir, ja que el gran mèrit dels blancs ha estat acreditar aquestes xifres amb les baixes de llarga durada de Courtois i Militão des del començament de temporada, i de David Alaba des del mes de desembre. Cap dels tres hi serà per rebre dissabte el Girona, mentre que Rüdiger serà dubte fins a última hora –diumenge, contra l’Atlético, els centrals del Madrid van ser Nacho i Carvajal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)