Girona

Míchel: “Hem de ser capaços d’imposar el nostre estil”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha parlat a la sala de premsa de Montilivi abans de visitar Son Moix en el duel de demà contra el Mallorca. El madrileny ha repassat l’última hora de l’equip amb les baixes de David López i Yangel Herrera. “David es va retirar amb molèsties del partit i porta tota la setmana ha estat de la mateixa manera. Després d’un temps de baixa és millor no arriscar. En principi pensem que serà una o dues setmanes, veurem el dia a dia. Yangel ha tingut una molèstia avui al final de l’entrenament i per això hem de fer-li proves per veure l’abast de la lesió, per demà no hi serà. La resta tot be, Toni ja comença a fer coses amb nosaltres, una gran notícia. Artero i Joel tenen molèsties i estant en el procés de la lesió”, ha dit el de Vallecas.

Què suposa per l’equip tenir dues baixes d’última hora de Yangel i López?

“En el món del futbol aquestes coses passen i hem d’intentar tot el cos tècnic que els jugadors sempre estiguin presents. És veritat però que moltes lesions es produeixen en moments que no sabem perquè. És una baixa important, però tenim jugadors per suplir a qualsevol jugador”.

Sobre el Mallorca, finalista de copa

“El passar a la final per ells és històric i segur que l’ambient i els jugadors estaran molt motivats per fer un partidàs en la seva afició. És un equip que té una manera de jugar molt definida i nosaltres si volem fer un partidàs i ser capaç de guanyar hem d’imposar el nostre estil. Juguen molt directe als puntes, segons jugada, amb profunditat perfora i arriben amb molta gent a l’àrea. En els duels aeris son molt bons. Hem de ser capaços d’imposar-nos “.

Com defensar els contracops

“És veritat que el Madrid i l’Athletic ens van penalitzar molt en aquest sentit, però vam millorar en l’últim partit. Hem parlat del posicionament i de la nostra manera de tenir la pilota, espero tenir l’esfèrica de la millor manera”.

Hi ha pressió per entrar a Champions?

“És una pressió positiva. Els jugadors estan fent una temporada molt positiva i ningú ens pot dir res de la manera de competir dels jugadors. Estem en una posició que és una obligació lluitar per Europa i per Champions. Veurem si arribem o no. No hi ha pressió i penso que és un objectiu, ara mateix, natural per a nosaltres. Al principi de temporada no i per això la pressió crec que no està amb nosaltres”

Com influeix la baixa de David López?

“Tenim a Juanpe, Arnau, a Daley que son jugadors capaços de guanyar duels. La baixa de David és important, però tenim molta confiança amb els que sortiran al camp. Prefereixo estar a una posició com la nostre, lluitant per fer Champions, que la seva situació, a sota de la taula. És un equip que ve d’arribar a la final de la copa, serà un partit on ells estaran amb una motivació especial i amb bones sensacions.

Què s’ha trobat a faltar de Blind?

“En sortida de pilota és un jugador molt bo, és veritat. Sempre he dit que tenim una gran plantilla i que per a mi són molt importants i tenen qualitats per jugar al Girona. Tots han sigut importants durant la temporada i hem de continuar de la mateixa manera. No tinc la sensació que siguem inferiors sense jugadors. Ens hem d’adaptar als que tenim per atacar i defensar, així ho hem fet sempre”.

El Mallorca a la final

“Estan a la final per mèrits propis, enhorabona. Nosaltres estem lluitant per Champions per mèrits propis. El passat s’ha de mirar per millorar i no per tenir i no per comparar-nos amb ells. Segur que ells pensen el mateix de nosaltres respecte a la lliga; un equip que ningú pensava que estara a dalt a la classificació, i mira ara. Cadascú té el que es guanya en el camp. Es mereixen estar a la final de la copa.”

Últim ters de lliga

“No sé si l’altre dia vaig dir 71 o 71 punts, més o menys, i Europa no està fet. Són 17 punts respecte el Betis i queda molt. Hem de continuar guanyant i tots els equips que lluiten per Europa guanyaran partits. Hem de pensar partitat a partit i nosaltres tenim una bona pressió perquè hem fet una temporada històrica. Passi el que passi. És la millor temporada de la història del Girona.

Revenja pel Mallorca?

“No crec, perquè nosaltres també els vam guanyar a la lliga. Son partits diferents. A la copa no vam estar bé i per això ells van guanyar. Ara estem en una lluita per Europa i ells per sortir de la zona baixa. Serà un partit difícil per als dos i hem d’imposar la nostra manera de fer. En el seu joc son guanyadors.

Importància dels tres punts

“Sempre he dit que el més important és el rendiment. Vull que el jugador pensi en aquest sentit. Si el jugador tenia molta pressió per no guanyar dos partits penso que no és una bona manera d’afrontar les coses. Si el jugador està convençut que el seu rendiment ha sigut bo ha d’estar tranquil. Després de Bilbao vaig dir que l’equip lluitaria per Champions perquè vaig veure un partit que tot i jugar a San Mamés vam poder dominar i fer grans coses. Estic tranquil perquè si ho vam poder fer allà, ho podrem fer sempre. No tinc dubte que amb la nostra millor versió l’equip estarà a Europa”, ha conclòs el tècnic madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)