Girona

El Girona jugarà la Champions a Montilivi

El club tanca el debat i, amb l’autorització de la UEFA, viurà l’estrena al seu estadi malgrat les limitacions

S’ha acabat el debat. El Girona jugarà els partits de l’estrena històrica a la Champions a Montilivi. El club ha fet el pas i, amb el vistiplau de la UEFA, ha decidit no traslladar-se, tot i les limitacions de Montilivi, el fet que haurà de fer una despesa extra per adaptar-se a diversos requisits de la UEFA i la pèrdua d’ingressos potencials de jugar en un estadi amb molt més aforament, com el Lluís Companys de Montjuïc.

El club ha pres la decisió de viure el debut continental a Montilivi, tot i que havia buscat una alternativa (Montjuïc). Com Míchel ha defensat sempre i de manera contundent, els propietaris entenen també que l’equip mereix jugar la Champions a casa i l’afició, també. El gran handicap serà l’aforament, perquè sense graderies retràctils es redueix de 14.500 a 9.500, però entre els espais que s’han d’habilitar per a afició visitant i compromisos, el més probable és que no s’arribi ni als 7.000 seients per als aficionats blanc-i-vermell. Hi ha uns 9.500 abonats, llista d’espera i uns 16.000 socis.

El comunicat

“El Girona FC ha rebut l’autorització de la UEFA per que l’estadi de Montilivi pugui acollir els partits de Champions League la propera temporada 2024-2025. L’organisme europeu va informar ahir que ha acceptat les reformes proposades pel Club, que suposaran una important inversió econòmica, i permetran que l’estadi compleixi els requisits necessaris per a la màxima competició europea.

El club informarà properament del procés de compra de les entrades per gaudir dels partits de Champions League a Montilivi tenint en compte la reducció de l’aforament degut a la impossibilitat d’utilitzar les grades supletòries.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció