Girona

De Girona a Leverkusen via selecció espanyola

Aleix Garcia va ser un dels grans protagonistes de la celebració de la festa de final de curs a la plaça del Vi, i és que, des del balcó, el mig va mostrar la nova samarreta de cara a la temporada vinent –amb Etihad Airways com a patrocinador inclòs–. Gairebé al mateix temps que el d’Ulldecona celebrava una lliga històrica per al Girona, des d’Alemanya diverses informacions apuntaven a un fitxatge imminent del migcampista pel Bayer Leverkusen, l’actual campió de la lliga i la copa alemanyes i una de les sensacions de la temporada juntament amb els gironins –els de Xabi Alonso també van arribar a la final de l’Europa League i van perdre el seu únic partit del curs contra l’Atalanta italià.

Sembla que Aleix Garcia és un desig exprés del tècnic basc del conjunt de l’aspirina, la gran aposta per al mig del camp alemany per afrontar la revàlida del títol en la Bundesliga i el retorn a la Champions League. El Girona podria ingressar els primers 15-20 milions en concepte de traspàs –per Miguel el Madrid podria desemborsar-ne vuit més estipulats en l’opció de compra preferencial–; per tant, les finances del club començarien a tenir marge de maniobra per a noves incorporacions –sense comptar els ingressos esperats per la posició en la lliga, els drets de televisió, que augmentaran, o la simple participació per a la Champions (gairebé 20milions).

Oriol Romeu i Luciano

Si bé s’ha de preveure el capítol de sortides –d’ofertes no en faltaran–, el d’arribades sembla força controlat per la direcció esportiva, que com sempre ha expressat, en boca del mateix Quique Cárcel, que veuria de bon ull la tornada d’Oriol Romeu a la medul·lar –s’ha contactat amb el jugador i falta una entesa amb el Barça, que va pagar 3,4 milions l’estiu passat–. El d’Ulldecona seria un desig de Cárcel i de Míchel Sánchez, un devot del migcampista.

Qui sembla que també enfila el camí cap a Girona és el davanter uruguaià Luciano Rodríguez, de 20 anys i amb contracte amb el Liverpool FC de Montevideo fins al 2027. El club gironí està negociant directament amb el club charrúa el traspàs d’una de les perles del país, que podria, fins i tot, anar a la pròxima copa Amèrica, que es disputarà als Estats Units amb la celeste. El jugador, en un mitjà uruguaià, va admetre l’interès i la proximitat de l’entesa.

Aleix Garcia, en la prellista de 29 d’Espanya

El migcampista del Girona ha entrat en el primera cribratge que el seleccionador estatal ha fet de cara a la pròxima Eurocopa d’Alemanya, que comença abans d’un mes. Dels 29 escollits –també n’hi ha cinc del Barça, entre ells, el gironí Pau Cubarsí– n’haurà de descartar tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)