Girona

Més merescut, impossible

Reconeixement. Míchel és escollit com el millor entrenador de la lliga aquesta temporada, al davant de tècnics com Ancelotti o Simeone, en una gala amb molt color blanc-i-vermell

El Girona va donar per acabada la temporada 2023/24 diumenge amb l’espectacular rua pels carrers de la ciutat per celebrar la classificació per a la Champions, però això no vol dir, ni de bon tros, que es giri full. I és que els èxits impensables que ha aconseguit el conjunt gironí aquesta temporada continuen comportant reconeixements. Alguns, com el Pitxitxi segellat per Dovbyk diumenge, a títol individual. Ahir se’n va sumar un més en aquest sentit, i és que el tècnic Míchel Sánchez ha estat reconegut com el millor entrenador de la temporada 2023/24 per LaLiga. El de Vallecas ha superat Carlo Ancelotti, Diego Pablo Simeone, Ernesto Valverde i Marcelino García Toral i s’ha endut el trofeu de LaLiga Awards, que s’escull a través de la votació dels aficionats, els capitans dels clubs i un comitè d’experts a partir de la llista de nominats que es va fer pública a principi del mes de maig.

Míchel va recollir el premi en la gala que es va celebrar ahir a Sardenya, en què es van entregar els premis LaLiga Awards i els Globe Soccer, promoguts des de l’Aràbia Saudita i que tenen un abast mundial. “És un plaer rebre aquest premi i el vull recollir en nom del meu cos tècnic, que m’han fet millor. El vull dedicar a ells, a la direcció esportiva i Quique Cárcel, per creure en un projecte sense fissures buscant el rendiment amb idea abans que el resultat, que sempre és el que ens condemna, i finalment al club, perquè en els mals moments és quan es demostra la confiança i el respecte per la feina d’un entrenador i el club ho ha fet. Evidentment, també a la meva família, que és qui ha patit amb mi en la meva trajectòria com a jugador i entrenador. És un somni fet realitat estar avui aquí. El Girona aquesta temporada ha fet història i hem vingut a un lloc meravellós com aquest per quedar-nos. Espero que el Girona estigui molt temps a dalt de la classificació i, sobretot, amb un joc que crec que ha agradat i meravellat i que volem continuar repetint”, va dir el tècnic sobre l’escenari a Cala di Volpe.

De tots els premis de LaLiga que es van repartir ahir, segurament no n’hi ha cap de més merescut que el del tècnic del Girona, que durant la temporada ja ha estat nomenat millor entrenador del mes en múltiples ocasions. Míchel ha rebut el reconeixement constant de tots els entrenadors de la lliga pel rendiment que ha tingut aquesta temporada el conjunt gironí i per la progressió que ha fet amb el club des que va assumir la banqueta ara fa tres anys amb el Girona a segona divisió A. “Confio en el projecte i sé que el club està en creixement. Tenim jugadors que tenen molts pretendents, però si aconseguim mantenir el grup i l’estructura principal tornarem a ser un equip que donarà alegries i que aportarà coses a la lliga que van bé”, va dir el de Vallecas abans de la gala.

A les portes de més premis

Míchel va ser l’únic blanc-i-vermell premiat, però no l’únic representant. En la gala també es va repartir el premi LaLiga al millor jugador sub 23 de la temporada, que va ser per a Lamine Yamal en una categoria en què estaven nominats els jugadors del Girona Savinho, Yan Couto i Miguel Gutiérrez. El gran premi de la nit va ser el del millor jugador de la temporada, en què els blanc-i-vermells hi tenien nominats Aleix Garcia i Dovbyk, i que va ser per al jugador del Madrid Jude Bellingham. Finalment, el premi al millor gol de l’any, sense nominats blanc-i-vermells, va ser per al jugador de l’Osasuna Areso. En l’acte també es va reconèixer els quatre jugadors del Girona que, com es va avançar la setmana passada, formen part de l’equip de la temporada –TOTS de LaLiga–: Savinho, Dovbyk, Aleix Garcia i Miguel Gutiérrez.

EL PROTAGONISTA

En els mals moments és quan es demostra el respecte i la confiança per la feina i el club ho va fer. El dedico a ells i a Quique Cárcel
El Girona ha fet història i hem vingut per quedar-nos. Espero que el club estigui molts anys a la zona alta
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)