Girona

En marxa els canvis en la gestió del club

L’1 de juliol. El Girona convoca una junta extraordinària per reestructurar el consell d’administració del club

Dilluns que ve, 3 de juny, el Girona ha de demostrar davant la UEFA que compleix, o si més no que està en procés de complir en les pròximes setmanes, la normativa contra la multipropietat en dos clubs que disputin una mateixa competició, com es podria entendre el cas del Manchester City i el Girona la temporada que ve en la Champions. És el pas que li queda, al conjunt gironí, abans de poder assegurar que el curs que ve participarà en la màxima competició europea de clubs. La tranquil·litat dins de les oficines de Montilivi, tant abans com després de conèixer les condicions exactes el 15 de maig, és absoluta, perquè ja fa molts mesos que s’està treballant en aquest aspecte i les pròximes hores seran decisives per dur a terme els canvis previstos.

En aquest sentit el Girona convoca avui una junta general extraordinària per l’1 de juliol a les 16 h en què l’únic punt transcendent de l’ordre del dia és el que implica el cessament o renúncia d’algun dels membres del consell d’administració. No es donen més detalls en la convocatòria, però hi ha tres noms que estan marcats en vermell des de fa dies. És el cas de John MacBeath, Simon Cliff i Ingo Bank, que formen part del City Football Group i que haurien de sortir del consell d’administració per complir amb la normativa de la UEFA.

D’aquesta manera es durà a terme el canvi necessari en el consell d’administració que presideix Pere Guardiola, però no en la part més important, que és la propietat. En aquest sentit el club haurà d’anunciar, abans del 3 de juny, els canvis en el repartiment accionarial per tal que el City Football Group redueixi la seva participació per sota del 30% –ara és del 47%–. Caldrà veure si el canvi involucra una part de les accions o bé el paquet d’accions complet, així com qui l’adquireix i com afecta la constitució del nou consell d’administració que es farà l’1 de juliol.

ABANS

Els canvis en el repartiment accionarial es duran a terme en els pròxims dies
Primer. Ratificació de la constitució en junta general, de l’ordre del dia i dels càrrecs de president i secretari de l’esmentada junta.
Segon. Cessament o renúncia de consellers i nomenament, si escau, de nous consellers.
Tercer. Delegació a l’òrgan d’administració de les facultats necessàries per reparar i executar els acords adoptats en la junta general, així com procedir a la seva elevació a pública i inscripció en el registre mercantil.
Quart. Aprovació, si procedeix, de l’acta de la junta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)