Girona

Amb Hansi Flick, l’escenari és obert

Si bé Xavi Hernández havia declarat en roda de premsa que comptava amb Eric Garcia de cara a la temporada 2024/25 del Barça, l’acomiadament del de Terrassa podria comportar canvis en les prioritats del nou tècnic, Hansi Flick, per escollir els centrals que vol en la seva plantilla.

De moment el conjunt blaugrana té Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Pau Cubarsí, Iñigo Martínez, Clément Lenglet, a més del mateix Eric Garcia, com a centrals per al curs vinent, una llista que podria variar depenent de les exigències del nou entrenador o de les obligacions econòmiques per vendre del Barça, ofegat pel fair-play: “No he parlat amb Flick encara, òbviament. Ha demostrat en el Bayern i en la selecció que és un bon entrenador, els seus equips han estat guanyadors, i segur que pot aportar molt al club. De totes maneres ja parlaré amb qui hagi de parlar per valorar les situacions”, deia Eric Garcia després del partit amb Catalunya referent al seu futur immediat de blaugrana.

No hauria d’estranyar que la bona temporada amb el Girona hagi permès al central de Martorell escalar posicions respecte a altres centrals blaugrana, com Lenglet, a qui el Barça vol traspassar o alliberar, sense prendre mal, la seva elevada fitxa. No sembla que Christensen continuï jugant de migcampista, fet que l’endarrerirà de nou a l’eix de la defensa, o que es tapi la progressió de Pau Cubarsí, de només 18 anys; per tant, si no hi ha una gran venda entre el mateix Christensen, amb bon mercat, o Kounde i Araujo, que podrien interessar a grans clubs, el futur d’Eric Garcia com a culer no sembla que estigui gaire clar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)