Girona

Ladislav Krejci, primer reforç del Girona

El Girona es mou ràpid i ja ha tancat un acord amb el central txec Ladislav Krejci, provinent de l’Sparta de Praga, a canvi de 12 milions d’euros. El futbolista de 25 anys firmarà amb el conjunt blanc-i-vermell per les pròximes cinc temporades, fins al juny de 2029, convertint-se en el fitxatge més car de la història del club. Tot i això, es preveu que Luciano Rodríguez superi aquesta xifra i arribi fins als 15 milions més variables.

Krejci és un central esquerrà que també pot jugar com a pivot i com a central a la dreta. De la generació de 1999, el futbolista va créixer a les categories inferiors del FC Zbrojovka Brno i va fer el salt al futbol professional amb l’Sparta de Praga durant la temporada 2019/20. Després d’uns anys sortint com a suplent, el segon tram del curs 2022/23 va irrompre amb força, convertint-se en el defensor més golejador d’Europa i destacant en l’apartat defensiu. Aquesta temporada, portant el braçalet de capità, ha marcat 11 gols en totes les competicions, 7 dels quals a la lliga. Krejci és un gran especialista en el llançament de penals i és una arma perillosa en les pilotes aturades.

Míchel guanya un jugador polivalent en defensa, amb una gran sortida de pilota, especialment en una línia de tres, on el Girona s’ha desenvolupat més aquest curs. El futbolista txec té una gran vocació ofensiva tot i jugar en la primera línia: juga amb precisió i encert en la passada, tant en camp propi com rival, amb moltes passades verticals. Krejci ha jugat a les categories inferiors de la selecció del seu país i des del 2022 és un dels puntals de l’absoluta. Durant aquesta Eurocopa es podrà seguir la seva evolució, començant el dimarts contra Portugal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.