Girona

“La meva prioritat era quedar-me”

Girona. Aleix Garcia parla per primer cop després del traspàs al Bayer Leverkusen

Dies després de fer-se oficial el seu traspàs al Bayer Leverkusen, Aleix Garcia va trencar el seu silenci amb una entrevista en el Tu diràs, de RAC1, en què va deixar clar que la seva venda també era una voluntat del Girona. “Ha estat una decisió molt complicada. Cinc minuts abans de dir que marxo estava parlant amb Míchel perquè la meva prioritat era continuar, però a vegades les coses no van com un vol. Tenia trucades de diferents equips, però sempre li deia al meu agent que no s’oblidés del Girona i d’intentar quedar-me fins al final, perquè és una temporada molt bonica i hi volia estar. És positiu per a tots. Per al Girona rebre aquestes quantitats és important per la propera temporada i el futur. Tots estem contents. S’ha parlat i hem arribat a aquesta decisió després de converses constants”, va dir Aleix Garcia, content de poder anar al Bayer Leverkusen: “Estic convençut de la decisió. He tingut millors opcions econòmiques, però la Champions era l’objectiu. No podrà ser amb el Girona, però sí amb el Leverkusen.”

Aleix Garcia també va parlar d’Oriol Romeu, de qui no descarta el seu retorn al Girona, i va negar que mai tingués una oferta del Barça i que parlés directament amb Xavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)