Girona

Juanpe renova i complirà el novè curs al Girona

El canari ha disputat 246 partits com a blanc-i-vermell i serà un recanvi més a la posició de central

El Girona ha anunciat aquest migdia la renovació de Juanpe Ramírez. El central canari, de 33 anys, acabava contracte d’aquí una setmana i mitja, el 30 de juny, però el club li amplia el vincle per una temporada més, de manera que podrà viure en primera persona l’estrena dels gironins a la Champions League. Serà el novè curs de Juanpe amb la samarreta del Girona, cosa el converteix, de llarg i sense comptar un Borja García que deixarà el club el 30 de juny, en el jugador més veterà de la plantilla i en l’únic que ha viscut els dos ascensos a primera com a gironí. En aquests nou anys el canari ha disputat un total de 246 partits, una xifra que el fa ser el segon futbolista amb més partits de la història del club al futbol professional, només per darrere de Cristhain Stuani, que n’ha jugat dos més.

La renovació de Juanpe estava encarrilada des de feia setmanes. El canari fa temps que té un rol secundari dins l’equip, però aquesta temporada encara ha disputat 17 partits de lliga, sent titular en sis i sumant 738 minuts. A més, amb un rendiment notable, de manera que el club ha considerat que era important retenir-lo, per molt que el seu rol pugui acabar sent el de cinquè central –ara mateix n’hi ha quatre amb ell, David López, Blind i el fitxatge de Ladislav Krejci. A més, el Girona s’assegura així la continuïtat d’un dels pesos pesants del vestidor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)