Girona

Abel Ruiz ja és nou jugador del Girona fins al 2029

El Girona ha fet oficial l’acord de traspàs d’Abel Ruiz, que arriba al club procedent de l’Sporting de Braga portuguès a canvi d’uns vuit milions d’euros i el traspàs dels drets de Gabri Martínez. El conjunt gironí ha oficialitzat l’acord després que el davanter d’Almussafes passés la revisió mèdica pertinent i estampés la seva firma al nou contracte que el vincularà al club blanc-i-vermells fins al 2029.

Abel Ruiz té 24 anys i es va formar a les categories inferiors del València i el Barça. Del seu equip filial –va arribar a disputar un matx a primera amb el primer equip blaugrana– va anar cedit a inicis del 2020 a l’Sporting de Braga, club que va acabar pagant vuit milions al conjunt blaugrana i en el qual ha militat les darreres quatre campanyes completes acumulant experiència a la màxima categoria portuguesa i en les tres competicions europees de clubs –la Champions (9 partits), l’Europa League (24) i la Conference League (2).

El davanter, que pot adaptar-se a la posició de segon punta o fins i tot escorar-se a banda, no ha passat mai de la desena de gols en un curs, un aspecte clarament a millorar i que de la mà de Míchel segur aconsegueix. Abel Ruiz, a més, és internacional absolut amb la selecció espanyol –dos partits al 2021– i ha estat citat juntament amb qui serà el seu company d’equip, Miguel Gutiérrez, per participar en els jocs olímpics de París 2024, fet que retardarà la seva incorporació completa a la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)