Girona

Abel Ruiz: “Era un somni tornar a la lliga i en un club com el Girona”

Abel Ruiz, fitxat fins al juny del 2029 després de pagar traspàs al Braga, ha estat presentat a Montilivi poc després de l’anunci de la incorporació. El davanter ha reconegut que ja la temporada passada va parlar amb Míchel.

Per què el Girona?

“Primer, vull agrair a Quique, Nacho i el tècnic per l’oportunitat. Estic molt content d’estar aquí i ara vull gaudir de l’experiència. Per mi era un somni tornar a la lliga espanyola i a un club com el Girona, que està fent uns anys molt bons. Amb el que han fet l’any passat, vinc a intentar fer créixer el club”.

Míchel

“Ja des de la temporada passada hi va haver algun contacte, hi he anat parlant i ha mostrat interès en mi. Des de l’any passat ja tenia al cap poder venir. I el futbol que fa, n’hem gaudit molt des de fora, des de la televisió. Ara espero sumar i fer que el club vagi a més.”

Com es defineix

“Un jugador molt solidari. Soc un davanter complet, que intento fer una mica de tot. Sempre amb la idea d’ajudar l’equip.”

Llistó alt

“Sé de la temporada que venim que el Girona ha fet història. Vinc a sumar, per mi és una oportunitat molt bona per continuar creixent. Vinc a donar tot el que tinc, gaudir i fer créixer el club.”

Jocs Olímpics

“No hem parlat de la planificació. Ara, em centraré en els Jocs. I quan torni, ho faré amb moltíssimes ganes. Estaré preparat per començar amb l’equip i no tindré problema a ser aquí l’endemà. Tinc molta il·lusió i ganes que arribi el primer partit”.

La Champions, factor clau?

“És una competició molt bonica. Vinc de l’experiència de poder haver-ne gaudit amb el Braga. És bonica però també difícil i exigent. Aquí treballarem per poder estar a l’altura d’una competició tan important. Fa molta il·lusió a tothom, i crec que junts farem un bon paper. Treballarem per estar al més alt nivell i poder rendir contra els millors.”

Va coincidir amb Yan Couto. Confia repetir-ho?

“He pogut parlar amb molts jugadors que hi havia l’any passat aquí. Això també m’ha ajudat a estar tranquil. Estic content d’estar aquí i haver fet aquest pas d’arribar a Girona”.

Quique Cárcel

El director esportiu ha valorat el fitxatge. “És un jugador que coneixem molt bé, fa anys que el seguim. I estem molt contents de poder firmar-lo. Té un nivell molt òptim pels objectius que té el Girona. Complementa molt bé la part ofensiva de l’equip i pot ser un jugador molt important per nosaltres. Esperem que pugui mostrar tot el seu talent i pugui créixer en aquest projecte que està vivint un moment màgic.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)