Girona

Sergi Cardona: “La meva família em colla perquè vagi al Girona”

El lateral esquerre de Lloret de Mar ha parlat del seu futur a ‘Jijantes’

Sergi Cardona va finalitzar el 30 de juny el seu contracte amb Las Palmas, amb qui va tenir un grandíssim rendiment la temporada passada en la seva estrena a primera divisió, disputant 35 partits a les ordres de Garcia Pimienta. El lateral esquerre de Lloret de Mar, de 24 anys, és ara un dels agents lliures més perseguits pels equips de primera divisió, i fins i tot per alguns equips europeus. Entre els equips que s’han interessat per ell hi ha el Girona i el futbolista ha parlat sobre aquest tema avui en una entrevista que ha concedit a Jijantes. “Tota la meva família m’està collant perquè vagi al Girona. La temporada que han fet és històrica i una absoluta barbaritat. Tota la meva família és d’aquí i han vist el rendiment que han tingut, com ho ha fet l’entrenador i com han rendit els jugadors... que estiguin jugant Champions és increïble i des de casa intenten empènyer cap allà”, ha dit Cardona, que no es tanca cap porta: “Jugar Champions i fer-ho en un equip com el Girona és el que volem tots els jugadors i el que he estat perseguint durant molt temps, però en el món del futbol hi ha moltes coses pel mig”.

El futur de Sergi Cardona no sembla que s’hagi de resoldre en les properes hores. “Ens estem prenent amb calma i paciència la decisió sobre el meu futur. Hi ha interès de diversos equips, però no volem prendre una decisió precipitada. He fet la meva feina durant la temporada i per mi era molt important aquesta aturada de vacances per poder començar ara a treballar en valorar aquestes opcions i prendre la millor decisió. Per sort tinc opcions per poder anar a equips diferents. És una cosa nova per mi i una situació estranya que afronto des de la màxima tranquil·litat”, ha comentat el selvatà a Jijantes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)