Girona

El Girona ja té el full de ruta de la pretemporada 24/25

El Girona FC ha comunicat la llista de convocats que Míchel i el cos tècnic han citat per començar demà la pretemporada. Els entrenaments es duran a terme al nou centre d’entrenament a Vilablareix, deixant enrere les instal·lacions de La Vinya al PGA de Caldes de Malavella. Els jugadors convocats per aquesta pretemporada són: Gazzaniga, Juan Carlos, Fuidias, Arnau Martínez, David López, Juanpe, Iván Martín, Jhon Solís, Toni Villa, Manu Vallejo, Valery, Portu, Stuani, Jastin, Joel Roca, Artero, Ylias Chaira, Pau Victor i Ibrahima Kébé. També hi participen els jugadors del filial Antal, Comas, Selvi, Almena i Minsu. El club està a l’espera de poder fer oficial el fitxatge de Gabriel Misehouy abans de l’entrenament de demà al matí. Per un petit problema burocràtic amb l’Ajax, l’anunci es podria comunicar demà i no avui.

El pla de treball

El pla de treball per aquesta setmana inclou sessions d’entrenament al matí i les tradicionals proves mèdiques i físiques a la tarda, entre dimecres i dijous. Divendres està prevista una sessió doble d’entrenament i diumenge al vespre l’equip marxarà al Royal Verd Training Center de la Vall d’en Bas per tota la setmana vinent, un clàssic de la pretemporada.

Míchel no ha pogut comptar amb Ladislav Krejci, Abel Ruiz, Oscar Ureña, Dovbyk, Tsygankov, Blind i Yangel Herrera, que s’incorporaran més tard per compromisos internacionals.

Durant la pretemporada, el Girona disputarà set partits amistosos contra l’UE Olot, Montpellier HSC, RCD Espanyol, Toulouse FC, SSC Napoli, Newcastle i AFC Bournemouth. El primer partit de LaLiga serà el dijous 15 d’agost contra el Real Betis al Benito Villamarín.

ESPERANT A GABRI

El club espera resoldre un tema burocràtic per fer oficial l’arribada de Misehouy
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)