Girona

La il·lusió està intacta

Míchel convoca 19 jugadors del primer equip i cinc del filial a La Massana (Vilablareix)

Entre avui i dijous, l’equip farà sessió de matins i revisions mèdiques; dilluns l’equip iniciarà una estada a la Vall d’en Bas

El Girona dona aquest matí el tret de sortida a la pretemporada d’un curs que es preveu molt emocionant. Després d’un any històric en què l’equip va aconseguir un meritori tercer lloc en LaLiga, els de Míchel Sánchez encaren un nou curs amb la mirada posada en la Champions League, la màxima competició de clubs del món. La primera sessió d’entrenament serà al nou centre d’entrenament de La Massana, a Vilablareix, substituint les antigues instal·lacions de La Vinya, a Caldes de Malavella. En aquest nou espai, el tècnic Míchel Sánchez ha convocat 19 jugadors del primer equip i cinc jugadors del filial, en què destaca la presència de molts futbolistes que tornen de les seves cessions i que no tenen garantida la continuïtat aquesta temporada. D’altra banda, l’anunci del fitxatge de Gabriel Misenhouy es va haver de posposar per problemes burocràtics i es preveu que en les pròximes hores sigui oficial, per així incorporar-se a la resta dels seus nous companys a La Massana. Misenhouy serà la principal novetat d’aquestes primeres sessions. El neerlandès és un jove talent de 18 anys provinent de l’Ajax. Tot i això, Míchel no podrà comptar encara amb totes les noves incorporacions, Ladislav Krejci i Abel Ruiz, ni tampoc amb Miguel Gutiérrez, Óscar Ureña, Dovbyk, Tsygankov, Blind i Yangel Herrera s’incorporaran més tard als entrenaments per compromisos amb les seves respectives seleccions.

Els jugadors convocats per començar la pretemporada són: Paulo Gazzaniga, Juan Carlos, Fuidias, Arnau Martínez, David López, Juanpe, Iván Martín, Jhon Solís, Toni Villa, Manu Vallejo, Valery, Portu, Stuani, Jastin, Joel Roca, Artero, Ylias Chaira, Pau Victor i Ibrahima Kébé. Del filial, hi participaran Antal Yaakobishvili, Oriol Comas, Selvi Cluv, Iker Almena i Minsu Kim.

Pretemporada Intensa

Els entrenaments de la setmana inclouen sessions matinals i les tradicionals proves mèdiques i físiques, que es duran a terme entre avui i demà. Divendres està prevista una doble sessió d’entrenament, i dissabte es farà l’últim entrenament de la setmana abans de marxar dilluns al Royal Verd Training Center, a la Vall d’en Bas, per continuar amb la preparació. Un clàssic en les últimes pretemporades del conjunt blanc-i-vermell.

El Girona té programats set partits amistosos durant la pretemporada. El primer serà contra l’Olot el 17 de juliol al Municipal d’Olot. A continuació, els gironins s’enfrontaran al Montpeller, l’Espanyol, el Tolosa, el Nàpols, el Newcastle i el Bournemouth, preparant-se així per a una temporada exigent.

La nova temporada de LaLiga EaSports començarà per al Girona el dijous 15 d’agost, amb una visita al Benito Villamarín per tal d’enfrontar-se al Real Betis. El partit, que començarà a les 21.30 h, marcarà l’inici d’un curs que es preveu intens i ple de reptes per a l’equip gironí. Aquest enfrontament inaugural serà només el començament d’una sèrie de desafiaments exigents, ja que en les primeres sis jornades els de Míchel s’enfrontaran a rivals de gran prestigi. Entre aquests contrincants hi ha alguns dels equips més potents de LaLiga, com l’Atlético de Madrid, el Barça, l’Osasuna, el València i el Sevilla, entre d’altres. Aquestes primeres setmanes seran crucials per establir el to de la temporada i veure com el Girona se situa contra alguns dels equips més competitius de la lliga. A més, els seguidors gironins esperen amb entusiasme veure com el seu equip fa front a aquests partits inicials amb una plantilla i una determinació renovades per deixar la seva empremta tant a escala estatal com europea.

Amb la mirada posada en una temporada que promet ser apassionant i plena de reptes, el Girona ha començat avui una pretemporada amb renovades il·lusions i amb la responsabilitat afegida de competir en la Champions League. Els aficionats esperen amb impaciència veure com l’equip afronta aquests nous desafiaments i si aconsegueix repetir o fins i tot superar els èxits de la temporada passada. L’equip tècnic, liderat per Míchel, ha preparat un pla d’entrenament intens i detallat per assegurar que els jugadors estiguin en les millors condicions possibles per encarar una temporada exigent. La pretemporada no només servirà per preparar físicament els jugadors, sinó també per crear la cohesió necessària dins del grup, clau per afrontar els múltiples compromisos que els esperen. L’expectativa creix entre els seguidors, que confien que l’equip podrà donar moltes alegries i consolidar-se com un referent del futbol en la lliga.

ABSÈNCIES

Porters
Paulo Gazzaniga
Juan Carlos
Toni Fuidias
Defenses
Arnau Martínez
David López
Juanpe Ramírez
Antal Yaakobishvili *
Oriol Comas *
Migcampistes
Iván Martín
Ibrahima Kebé
Jhon Solís
Ricard Artero
Toni Villa
Valery
Joel Roca
Jastin García
Selvi Clua*
Davanters
Cristhian Stuani
Portu
Pau Víctor
Manu Vallejo
Ylias Chaira
Minsu Kim*
Iker Almena*
* Jugador que formarà part de la plantilla del Girona B el curs 2024/25.

REFORÇ DEL FILIAL

Krejci, Abel Ruiz, Miguel, Ureña, Blind, Tsygankov, Dovbyk i Yangel tenen permís
Antal, Almena, Selvi, Comas i Minsu faran la pretemporada amb Míchel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)