Girona

Gabriel Misehouy, quatre temporades a Montilivi

El mitjapunta neerlandès de 18 anys arriba lliure després de finalitzar el contracte amb l’Ajax i signa fins al 2028

Ben poca estona abans d’arrencar la pretemporada, el Girona ha anunciat la incorporació de Gabriel Misehouy. El mitjapunta neerlandès, lliure després d’acabar contracte amb l’Ajax el 30 de juny, ha firmat un contracte per quatre temporades, fins al juny del 2028, amb el club blanc-i-vermell. És el tercer fitxatge de l’estiu al sac després dels de Ladislav Krejci i Abel Ruiz.

Gabriel Misehouy, de 18 anys –en farà 19 el proper 18 de juliol–, ha confiat en el conjunt gironí per davant d’altres propostes que tenia sobre taula de clubs d’arreu d’Europa, amb el Lilla francès com a l’altre gran aspirant en la lluita pel seu fitxatge.

Misehouy és una aposta de futur del Girona, que el lliga per les properes quatre temporades amb un contracte fins al 2028. El neerlandès viurà a Montilivi la seva experiència al primer nivell, i és que malgrat tenir una gran projecció no va tenir l’oportunitat de debutar amb el primer equip de l’Ajax –sí que ho va fer en més d’un amistós des que tenia 17 anys–, club en què va estar des que tenia set anys fins el passat mes de juny. Amb el filial, a la segona divisió neerlandesa, el nou jugador del Girona va disputar 13 partits el curs passat, en els que va marcar 7 gols. A partir del gener, un cop va comunicar que no renovaria, el club ja no el va fer jugar més.

Misehouy, que destaca per la seva arribada a l’àrea i la lectura de l’última passada, arriba per ocupar la posició de mitjapunta, tot i que també pot jugar de pivot i, en cas de necessitat, podria ocupar la banda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)