Girona

Primer entrenament del Girona a la Massana

El Girona FC ha iniciat avui la pretemporada amb el seu primer entrenament del curs, comptant amb 20 jugadors del primer equip. Una de les novetats més destacades ha estat l’estrena de Gabriel Misehouy, el nou fitxatge provinent del filial de l’Ajax, que aquest matí ha superat la revisió mèdica amb èxit. A més, la plantilla ha estat reforçada amb cinc jugadors del filial: Comas, Antal, Almena, Selvi i Minsu.

Durant la tarda, l’equip passarà més revisions mèdiques, que continuaran demà, abans d’iniciar una setmana intensa d’entrenaments. La setmana vinent, el Girona es traslladarà al Royal Verd Training Center, a la Vall d’en Bas, per una estada de preparació que culminarà amb un partit amistós contra l’Olot el dimecres al Municipal garrotxí.

L’estrena de la nova ciutat esportiva de la Massana, a Vilablareix, ha estat un altre punt destacat del dia. Les instal·lacions compten amb dos camps de gespa híbrida, com els que hi havia a La Vinya del PGA de Caldes de Malavella, però amb la gran avantatge de trobar-se molt més a prop de Montilivi. L’estadi Montilivi continua amb les obres de renovació de la gespa i alguns sectors de la graderia, en preparació per a la participació del Girona a la Champions League aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)