Girona

Una cessió per créixer

Sortida Toni Fuidias amplia el seu contracte amb el Girona fins al 2026 i marxa cedit al FC Cartagena, de segona divisió; el berguedà competirà amb Pablo Cuñat per ser titular en la lliga

Toni Fuidias jugarà la propera temporada en el FC Cartagena, de segona divisió. El Girona va arribar a un acord amb el club cartagener per a la cessió del porter català fins al final de la temporada. Allà competirà amb Pablo Cuñat, cedit del Llevant i que el curs passat ja va disputar 26 partits en la categoria amb l’Amorebieta. Prèviament a la cessió, Fuidias ha signat una ampliació del seu contracte amb el Girona, que ara serà vigent fins al juny del 2026. Fuidias vol tenir minuts, i això passa per sortir del Girona, que vol lligar un porter per fer competència amb Gazzaniga per la titularitat.

El de Berga, de 23 anys, es va unir al Girona el setembre del 2022 procedent del Real Madrid Castella, el penúltim dia de mercat, després d’haver-se format en les categories inferiors del club madrileny i en què va aconseguir guanyar una lliga, una copa i una Champions com a tercer porter del primer equip blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)