Girona

Novetats a la Vall d’en Bas

Canvi d’aires per al Girona. Després de treballar la setmana passada al nou centre d’entrenament a la zona de la Massana a Vilablareix, els de Míchel Sánchez es van desplaçar ahir al matí cap a la Vall d’en Bas, on aquesta setmana la plantilla realitzarà una estada a les instal·lacions de Royalverd. Serà una setmana en què augmentarà l’exigència i en què els gironins es deixaran veure, ja que dimecres es jugarà el primer partit al camp de l’Olot i dissabte el segon a les mateixes instal·lacions d’entrenament contra el Montpeller.

A més del canvi d’escenari, la gran novetat d’ahir va ser la presència de Viktor Tsygankov, Artem Dovbyk i Ladislav Krejci. Els dos ucraïnesos i el txec, un dels nous fitxatges per a aquesta temporada, van quedar eliminats en la fase de grups de l’Eurocopa i després de gaudir d’uns dies més de vacances amb permís del club ja s’han afegit a la dinàmica del grup. El dubte és si, després de només dos dies d’entrenament, dimecres al camp de l’Olot ja tindran minuts, cosa que significaria veure per primera vegada Krejci amb la samarreta del Girona.

Els jugadors que encara continuen de vacances són Yangel Herrera i Daley Blind, que van acabar més tard i tenen alguns dies més de permís. A més, Miguel Gutiérrez i Abel Ruiz estan concentrats amb la selecció espanyola dels Jocs Olímpics, igual que Óscar Ureña amb la de la República Dominicana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)