Girona

No hi cap tothom

El Girona dona prioritat als mil primers abonats per poder adquirir les quatre entrades per a la Champions

El club farà un sorteig entre els socis inscrits, sense distingir si tenen abonament, i tots tenen assegurat veure un sol partit

Ignasi Mas-Bagà, director general del Girona, va explicar el procés de repartiment i venda d’entrades per als quatre partits de la fase de grups de la Champions que es jugaran a Montilivi. L’esdeveniment marca un moment històric per al club, que ha treballat des del 2023 en el projecte “Montilivi del futur”. Ara bé, ahir l’anunci de la distribució de les entrades va aixecar polseguera.

Distribució i calendari

L’estadi de Montilivi té actualment 9.721 seients disponibles per als partits de la competició europea, en contrast amb els 15.390 socis que té el Girona. Partint d’això, el club ha hagut de dissenyar una solució que no ha pogut satisfer a tothom, com era d’esperar. El repartiment d’entrades per als partits de la Champions League serà el següent: UEFA, 1.300 entrades; club, 1.500; equip visitant, 700; mitjans de comunicació, 221, i socis, 6.000.

Els mil primers socis del club, que es van donar d’alta en la temporada 2008/09 o abans, tindran el privilegi de gaudir dels quatre partits de la Champions sense haver de passar per un sorteig. La resta de socis tindran la garantia de poder assistir almenys a un dels partits, amb un procés d’inscripció que va començar ahir, 16 de juliol, i que es tancarà el 28 de juliol. El club, això sí, no ha distingit entre els abonats i els socis que no ho són, amb la qual cosa té les mateixes possibilitats una persona que té seient des de fa anys que un soci que s’ha inscrit recentment i no té abonament. És, de fet, una de les principals crítiques que ha provocat la decisió del club. Hi ha 5.000 llocs i 14.390 aspirants, si s’inscriuen tots al sorteig.

El sorteig i l’assignació de les entrades es farà el 31 de juliol. El calendari oficial de la Champions, incloent els rivals del Girona, es publicarà el 29 d’agost. A partir del 3 de setembre, els socis podran començar a comprar les entrades per als partits assignats. Els preus es determinaran un cop se sàpiguen els rivals, partint dels 45 euros. Si passa l’eliminatòria, també es presentaran els nous preus.

Projecte de futur

Després de l’estrena de la nova ciutat esportiva a Vilablareix, inaugurada recentment la primera fase i que tindrà una inversió de 30 milions d’euros, la següent gran prioritat del club és la reforma de l’estadi de Montilivi. Des del gener, el club ha col·laborat estretament amb l’Ajuntament per assegurar que l’estadi compleixi els requisits de la UEFA, que inclouen tenir un mínim de 8.000 espectadors, seients addicionals per a VIP, premsa i altres necessitats específiques per a la competició.

Per complir les exigències de la UEFA, només s’habilitaran les zones de gols inferiors i preferent inferior. A més, el club reforçarà els recursos d’atenció al soci per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

Tot i que Montilivi necessitava reformes significatives, valorades en un milió d’euros, el club ha accelerat el procés gràcies als èxits esportius recents i els projectes d’inversió que s’han reprès després de la pandèmia. La prioritat continua sent la ciutat esportiva, però la reforma de Montilivi està en marxa per garantir que l’estadi estigui a l’altura d’Europa i també s’està estudiant construir un estadi nou.

LES REACCIONS

Hem volgut fer un reconeixement als mil primers socis; el soci mil es va donar d’alta abans del primer partit del curs 2008/09
Des del 2023 estem treballant en el Montilivi del futur; és el nostre segon gran projecte, després de la ciutat esportiva
Ignasi Mas-Bagà
director general del girona

EN XIFRES

9.721
seients a Montilivi, descomptades les graderies retràctils
1.300
entrades reservades per a la UEFA
1.500
entrades per a compromisos del Girona
700
entrades per al rival
221
seients per als mitjans de comunicació
6.000
entrades per als socis en la Champions
15.390
socis té el club, un cop tancat el recompte abans d’anunciar ahir el repartiment de les entrades
1.000
entrades reservades per als socis més antics, que no han d’entrar al sorteig
5.000
entrades a sorteig, entre 14.390 socis. Tots tenen un sol partit assegurat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)