Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Necessitem fer un equip”

Que l’1-1 no és el millor resultat per al Girona és evident, però el tècnic Míchel Sánchez és el primer que sap que no es poden extreure conclusions del primer partit. “És un partit de pretemporada normal. Les cames estan cansades, però ho he vist bé. L’equip té la mateixa idea de sempre i els jugadors han tingut una actitud molt bona”, ha valorat el de Vallecas en la roda de premsa després del partit, satisfet en línies generals: “Estem contents perquè els jugadors han vingut bé i amb moltes ganes, i per a mi és el més important.”

Un dels atractius del matx ha estat veure per primera vegada Gabriel Misehouy, l’únic nou fitxatge que ha tingut minuts, però Míchel té clar que s’ha de tenir paciència amb les noves incorporacions. “Gabriel amb la pilota ha estat molt bé. Necessita ser més dinàmic amb el joc. A poc a poc. També fa molt de temps que no juga. És el primer partit i l’idioma tampoc hi ajuda gaire, així que hem de tenir tranquil·litat amb ell. És un jugador que penso que ens donarà molta qualitat”, analitza Míchel, que també ha parlat de Krejci i Van de Beek: “Són jugadors d’un nivell molt important que necessiten temps per agafar la forma física. I, sobretot, que l’adaptació i l’idioma sigui ràpid perquè necessitem tothom tan aviat com sigui possible”.

Sobre el mercat, Míchel ha deixat clar que Dovbyk, el jugador amb més pretendents, està “tranquil”, però no descarta que hi pugui haver sortides. “Estic segur que hi ha jugadors que tindran situacions de mercat, però som un equip que també fa les coses bé i volem que tothom continuï. Si algú paga una clàusula no podrem fer res, però el club té la confiança que els jugadors volen estar aquí”, diu el tècnic, que també ha assenyalat les necessitats: “Necessitem fer un equip una altra vegada. Necessitem jugadors, és normal, perquè ha sortit molta gent. Necessitem un jugador en la posició d’Aleix, algú per fora i a darrere a la dreta, també. I veurem alguna incorporació més. Tinc molta confiança en Quique Cárcel i el seu equip. En el club en general, vaja. Tenim la idea de créixer i penso que farem un bon equip, però és veritat que el mercat està una mica aturat. Els jugadors que vinguin han de voler jugar al Girona, ser de la nostra idea de joc i poder jugar amb regularitat dimecres i dissabte o diumenge, que és una cosa en la que no tenim experiència”

GABRIEL MISEHOUY

“Ha estat bé amb la pilota, però ha de ser més dinàmic en el joc. A poc a poc. Ens donarà molta qualitat”

LES NECESSITATS

“Necessitem algú en la posició d’Aleix, a la banda i al darrere a la dreta. I alguna incorporació més”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)