Girona

Savinho fitxa pel Manchester City fins al 2029

El Manchester City ha fet oficial la incorporació de Savinho provinent del Troyes per a la temporada 2024/25, marcant el primer fitxatge d’aquest estiu per al club anglès. Amb tan sols 20 anys, Savinho fa el salt a un dels equips més en forma dels darrers anys i firma un contracte per les pròximes 5 temporades, fins al 2029, amb el conjunt de l’Etihad. Després de l’extraordinari any cedit amb el Girona i el seu recent debut internacional amb la selecció brasilera, el futbolista intentarà fer-se un lloc al conjunt entrenat per Per Guardiola. Allà tindrà la competència Jack Grealish i Jérémy Doku.

El City no deixa escapar a Savinho

La temporada passada, Savinho va brillar mentre estava cedit al Girona, contribuint decisivament a la classificació del club espanyol per a la Lliga de Campions, el futbolista va marcar 9 gols i va donar 10 assistències. El seu rendiment elèctric va cridar l’atenció tant a la lliga espanyola com internacionalment, fent el seu debut amb Brasil en un partit contra Anglaterra a Wembley, on va ajudar a aconseguir una victòria per 1-0. A la Copa Amèrica, es va estrenar com a golejador a l’absoluta canarinha amb un gol contra Paraguai.

Savinho ha fet les primeres declaracions com a jugador citizen: “Estic molt feliç de formar part del Manchester City, campió de la Premier League i del Mundial de Clubs. És emocionant unir-me al millor equip del món en aquest moment i estic desitjant treballar amb Pep Guardiola, un dels millors entrenadors de tots els temps. Sé que m’ajudarà a seguir millorant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)