Girona

Juan Carlos: “Després de tants cops, ara és el moment de gaudir”

El porter del Girona, Juan Carlos Martín, ha compartit les seves impressions sobre el moment que viu al club després de sis temporades. Tot i assumir un rol de tercer porter, Juan Carlos es mostra entusiasmat per seguir formant part de l’equip i contribuir amb la seva experiència.

“Estic molt feliç per continuar aquí al Girona, aquest viatge que va començar fa sis anys. Estic molt content de seguir ajudant i sent un dels vostres. I aquest any especialment perquè ens tocarà gaudir,” ha declarat Juan Carlos.

Sis anys on ha passat de tot

En aquests anys, Juan Carlos ha viscut moments de tristesa i alegria, però prefereix recordar els millors moments. “Hi ha hagut anys que hem plorat de tristesa i altres d’alegria. Però jo em quedo amb el més bo i som un grup de jugadors que portem un temps aquí. De mica en mica s’ha anat construint una cosa xula al nostre voltant i han arribat jugadors que encara ho han fet créixer més,” ha explicat.

L’ascens i la classificació per la Champions

El porter va destacar l’ascens aconseguit a Tenerife com un dels moments més significatius de la seva carrera al Girona: “De la història més recent, em quedaria amb l’ascens de Tenerife perquè va ser el cim d’uns anys molt durs i poder arribar allà on ens havíem proposat quan vam arribar aquí.” També va recordar amb especial afecte la victòria per 4-2 contra el Barça a Montilivi, que va significar la classificació per a la Champions League.

El creixement del Girona

Sobre l’evolució del club, Juan Carlos va reconèixer els canvis positius que ha experimentat el Girona des de la seva arribada: “El club ha canviat molt, malgrat tenir una bona estructura quan vaig arribar, ara cada vegada hi ha més gent a l’staff. Això és una bona senyal i vol dir que el projecte està creixent.”

Importància del seu rol

En relació amb el seu rol dins l’equip, Juan Carlos va subratllar la importància de l’experiència i l’ajuda als jugadors més joves: “Es pot ajudar de moltes maneres, en una plantilla hi ha molts companys i no tots podem jugar. Ara bé, sí que pots ajudar a la gent més jove que no té tanta experiència com nosaltres, els veterans. Els intentes aconsellar perquè els hi vagi bé així a tots ens va bé.”

Un regal per l’afició

Finalment, va agrair el suport incondicional de l’afició: “A l’afició li donaria les gràcies perquè sempre han estat aquí malgrat que no sempre ha anat bé. Me n’alegro que després de tantes bofetades ara puguin tenir també aquest moment per gaudir del creixement del club i ara d’una temporada històrica amb la classificació per a la Champions. Segur que vindran coses molt bones.” Juan Carlos Martín continuarà aportant la seva experiència i lideratge al Girona en una temporada que es preveu històrica per al club, amb la seva participació a la Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)