Girona

El primer equip del Barça vol contractar Pau Víctor

Girona Pau Víctor fitxarà pel Barça després d’un gran curs en el filial culer confirmant el seu do com a golejador; el Girona rebrà més de 3 milions

El prometedor davanter Pau Víctor serà traspassat al FC Barcelona, sota la direcció de Hansi Flick, per una xifra superior als 3 milions d’euros, així ho va avançar ahir la Cadena Ser en el programa Què t’hi jugues. El Barça va perdre una opció de compra pel jugador d’1,5 milions que va expirar l’1 d’abril, però la seva temporada brillant en el filial blaugrana, en què ha estat el màxim golejador de la categoria de la primera divisió FEF amb 20 dianes, ha fet que el club blaugrana reconsideri la seva adquisició.

Un ascens ben treballat

Pau Víctor, nascut a Sant Cugat, va arribar al Girona en edat juvenil després de formar-se en les categories inferiors del Junior i del Sabadell. Amb només 18 anys, va debutar en el primer equip del Girona a segona divisió durant la temporada 2019/20 sota les ordres de Francisco. Malgrat que jugava en el filial del Girona a tercera FEF, el curs 2020/21 va participar en 10 partits amb el primer equip.

El 2022/23 va marxar cedit al Sabadell, on va marcar vuit gols en 36 partits, va trobar la regularitat i va demostrar el seu talent. Aquest rendiment li va valer una nova cessió al Barça Atlètic l’estiu del 2023, després de renovar amb el Girona. A l’Estadi Johan Cruyff, Pau Víctor es va destapar com a gran golejador, va contribuir amb 18 gols en la lliga i dos en la promoció d’ascens, i va portar el seu equip a jugar una final per a l’ascens a segona divisió.

Prioritat: jugar en el Barça

Durant tot el mercat d’estiu, Pau Víctor ha esperat pacientment que el Barça fes espai al seu límit salarial, rebutjant altres ofertes per quedar-se a Barcelona, que sempre ha estat la seva prioritat. Finalment, el seu esforç i paciència han donat els seus fruits amb aquest traspàs al club blaugrana, en què també juga el seu germà Guillem, en el juvenil B.

El Girona, per la seva banda, perd un jugador amb gran projecció però assegura una suma econòmica significativa que podrà reinvertir en la seva plantilla. Pau Víctor es prepara per afrontar un repte amb el primer equip del Barça, en què, almenys, farà la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)