Girona

Ja coneix Montilivi

Bryan Gil es presenta a l’afició com un jugador vertical i amb la capacitat de desequilibri

El jugador atribueix la seva elecció a la confiança del club, mentre que Cárcel menciona la complexitat de la negociació

El Girona va fer un pas important en el seu projecte esportiu amb la incorporació de Bryan Gil, cedit pel Tottenham Hotspur. L’acte de presentació del jove extrem va tenir lloc a Montilivi, on el president del club, Delfí Geli, i el director esportiu, Quique Cárcel, van donar la benvinguda al nou futbolista. Cárcel es va mostrar entusiasta amb l’arribada de Gil: “Penso que reuneix les qualitats que estem buscant. D’un jugador de banda i que té la capacitat d’anar a l’un contra un, té profunditat i desequilibri per banda. Li agraeixo que hagi triat aquest projecte, l’any passat ja vam intentar portar-lo.” Aquestes paraules reflectien la confiança que el club dipositava en el jugador, esperant que aportés desequilibri i creativitat per la banda. Per la seva banda, Bryan Gil va destacar la confiança rebuda per part de l’entitat gironina com un dels factors clau per decantar-se pel Girona: “Vaig triar Girona per la confiança del president i de Quique. És un destí que a tot jugador li agradaria triar. És el lloc idoni on anar.”

Sobre els seus reptes a curt termini, Gil va ser prudent però ambiciós: “Quant als reptes a llarg termini, és millor parlar a curt termini.” La negociació per portar Gil a Girona no va ser senzilla. Cárcel va reconèixer la complexitat de l’operació: “Ha sigut una negociació llarga, no ha sigut fàcil. Lògicament, l’opció de compra era molt inaccessible, s’ha arribat a un acord per buscar una sortida de cara a l’any que ve, si fes un bon any.” Això indicava que el futur de Gil més enllà d’aquesta temporada encara estava per determinar. Quant a la seva pròpia evolució com a jugador, Bryan Gil va parlar sobre la seva progressió i les seves àrees de millora: “A mesura que vas creixent i vas jugant a clubs, vas buscant experiència, vas millorant. Intento millorar el gol i per ser un extrem estàs a cama natural i costa més que a cama canviada.”

Un precedent complicat

Pel que fa a la competència interna, Gil va expressar admiració pel seu nou company Savinho: “L’any passat va fer una temporada excepcional. No cal comparar-m’hi, tot al contrari. La competència sana és el millor. Ja ho vaig dir ahir, és un jugador que admiro”. Finalment, Bryan Gil va reflexionar sobre el canvi experimentat pel club i les seves pròpies ambicions: “Han passat uns quants anys i el Girona ha canviat molt. Ara té un projecte molt més ambiciós de jugadors molt joves i això s’està notant.” També va deixar clar que volia ser part activa del projecte: “Soc un jugador molt ambiciós i no puc estar a un club on no tinc minuts. Vull anar a un club que confiï en mi i sempre serà la meva primera opció. Soc jove i necessito jugar i per això he passat per tants equips.” Gil té un curs per demostrar-ho.

LES REACCIONS

Vaig triar Girona per la confiança del president i de Quique Cárcel. És un lloc idoni que a tot jugador li agradaria triar per jugar-hi.
Ha sigut una negociació llarga amb el Tottenham, no ha sigut fàcil. Ja el volíem en el mercat d’estiu passat
Quique Cárcel
Director esportiu del girona
No cal que em comparin amb Sávio, tot al contrari. La competència sana és el millor. Ja ho vaig dir, és un jugador que admiro
Soc un jugador molt ambiciós i no puc estar en un club on no tinc minuts o no confien en mi
Bryan Gil
jugador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)