Girona

Francés: “El Girona està creixent molt i jo vull créixer amb ells”

El Girona ha presentat oficialment a Alejandro Francés, el jove futbolista de 22 anys nascut a Saragossa. En l’acte de presentació, el president del Girona, Delfí Geli, i el director esportiu, Quique Cárcel, han donat la benvinguda a Francés, destacant la seva polivalència i habilitat per a la sortida de pilota. Quique Cárcel ha expressat la seva satisfacció per l’arribada de Francés, afirmant que el club havia tingut interès en ell durant anys i destacant el seu perfil ideal per al tipus de futbol que practica el Girona. “Vull agraïr al jugador per la seva predispoció a venir aquí”.

Un nou repte pel futbolista

Francés, que compleix anys el mateix dia de la seva presentació, ha mostrat la seva alegria per unir-se al Girona. “És el repte més gran que tinc a la meva carrera i l’agafo en un bon moment. Pot ser tant aviat no m’esperava gaudir d’aquesta competició, la Champions. És una sensació única”, ha dit.

Francés ha agraït al Saragossa pels 12 anys de formació i experiència, i ha expressat el seu desig de créixer tant a nivell professional com futbolístic al seu nou club. “El Girona està creixent molt i jo vull créixer amb ells”

Els companys i Míchel

El jove futbolista ha compartit les seves primeres impressions després de quatre dies al club, destacant la bona acollida per part dels jugadors veterans i les converses amb l’entrenador, Míchel, que li ha demanat tranquil·litat amb la pilota i li ha destacat la importància d’aquesta en el joc del Girona. “És la primera vegada que surto de casa, la gent veterana m’ha acollit i em fan el dia més amè. Porto quatre dies, he tingut alguna xerrada amb Míchel i em demana tranquil·litat amb pilota i que aquest és el nostre punt fort. De mica en mica ens anirem coneixent més”, ha dit.

A la Champions amb 22 anys

Francés també ha explicat que sempre que podia, seguia els partits del Girona i apreciava el tipus de futbol que jugaven, ple d’ocasions i gols. A més, ha mencionat la seva il·lusió per disputar la Champions League amb només 22 anys, considerant-ho el repte més gran de la seva carrera fins ara. “És una sensació única”.

Sobre el seu posicionament i els seus ídols

Pel que fa al seu posicionament, Francés ha explicat que, tot i que al Saragossa jugava més de central, està disposat a adaptar-se als nous esquemes del Girona. “Puc jugar també a l’esuquerra, però on em sento més còmodes és a la dreta, si cal també puc jugar de porter”. També ha elogiat a Víctor Fernández, l’entrenador amb qui va debutar, i ha mencionat Sergio Ramos com el seu ídol per la seva ètica de treball i solidaritat en el camp.

El director esportiu

Quique Cárcel ha afegit que l’arribada de Francés encaixa amb la filosofia del Girona i que el club té clars els reptes i el tipus de futbol que vol practicar. Ha destacat la importància de la trajectòria de Francés, afirmant que tots els directors esportius de primera i segona divisió el coneixen per la seva experiència.

“És una idea del que volem, del perfil. Intentem aproximar-nos i obviament el fet que els últims dos anys hàgim jugat un futbol com aquest i que tots els jugadors s’hagin revaloritzat fa que se sentin còmodes. El Girona és un club que no fem les coses perquè sí, si no perquè fem les coses que més ens agrada”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)