Girona

Oriol Romeu torna a ser jugador del Girona

Oriol Romeu i el Girona tornen a unir els seus camins només un any després de separar-los. El conjunt gironí ha acordat amb el Barça la cessió del migcampista d’Ulldecona fins al final de la present temporada, fet que permetrà a Míchel gaudir de la seva peça desitjada a la medul·lar, un jugador que aportarà equilibri i que ajudarà tant als companys del mig del camp com als centrals en facetes defensives i, també, en ofensives amb la sortida de la pilota.

Romeu va marxar del Girona el juliol del 2023 i torna l’agost del 2024 després que el que havia de ser un somni, com era jugar en la primera plantilla del Barça, el club que el va formar, es va convertir en un malson, falta de confiança i un seguit de males actuacions individuals que el van condemnar a perdre la confiança de Xavi Hernández, el tècnic blaugrana.

El futbolista torna a Girona per tornar a sentir-se important i recuperar la confiança que va guanyar en una temporada 2022/23 com a gironí que va ser boníssima pel d’Ulldecona, catalogat llavors com un dels millors migcampistes Primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)