Girona

Misehouy: “Míchel m’ha dit que haig de millorar en defensa”

El Girona FC ha presentat oficialment el seu nou fitxatge, l’extrem dret neerlandès Gabriel Misehouy, qui va arribar a principis de juliol i es va convertir en el tercer fitxatge de la temporada. Misehouy, procedent de l’Ajax, ha estat descrit pel director esportiu Quique Cárcel com un jugador amb un talent especial i amb un gran potencial.

“És un jugador que coneixem des de fa un parell d’anys, té un talent especial i a l’Ajax confiaven molt en ell. Pot jugar a la mitja punta, d’interior i a l’extrem. Necessita el seu temps i no ve a substituir ningú, no és un nou Savio. Necessita adaptació i amb el temps tindrà aquest nivell que sé que pot portar”, ha explicat Cárcel.

Les primeres declaracions de Misehouy

En la seva primera compareixença com a jugador del Girona, Misehouy ha destacat la raó de la seva tria: “És obvi perquè el Girona va fer una temporada excel·lent. L’estil de joc s’adapta molt a mi. La gent és molt càlida i espero convertir-me en un gran jugador aquí.”

Sobre l’atractiu de jugar la Champions League, ha afirmat: “Evidentment jugar a la Champions és un gran plus, és una competició excel·lent, però encara que el Girona no hagués jugat la Champions, hauria vingut igual.”

La versatilitat del nou fitxatge

Misehouy també ha parlat de la seva versatilitat al camp: “Em sento més còmode com a migcampista ofensiu, però també puc jugar en altres posicions, fins i tot de lateral.”

Adaptació i primeres impressions

En relació amb les seves primeres setmanes al club, Misehouy ha comentat: “El clima ha sigut dur, fa molta calor aquí, també l’idioma és un repte, però estic aprenent castellà i millorant. Tant els companys com l’staff m’han fet que l’entrada al club sigui més amable.”

Expectatives i futur

Pel que fa a les instruccions rebudes pel tècnic Míchel, ha dit: “M’han demanat que expliqui quina posició ocupava a l’Ajax. Però el que ha sigut més especial és com Míchel ha vist tot el que havia de millorar. M’ha dit que el treball defensiu l’haig de millorar. Si vols jugar, has de millorar.”

Finalment, Misehouy ha expressat els seus plans de futur: “Vull tenir el màxim de minuts possibles, fer el màxim que pugui dins del camp i millorar en molts aspectes com la defensa. Vull esdevenir un jugador més complet tant en atac com en defensa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)