Girona

Míchel: ”Estic preocupat perquè l’equip no ha pogut entrenar bé tots junts”

Després de la derrota del Girona davant el Bournemouth (3-2) en el darrer partit de pretemporada, l’entrenador Míchel ha compartit les seves reflexions sobre el rendiment de l’equip i les expectatives per a la nova temporada.

“La pretemporada ha sigut dolenta. En el sentit que no hem pogut estar amb tota la gent. Ara mateix no tinc clar l’equip i la manera de jugar, i estem a cinc dies de la competició. Això és normal. Hem tingut jugadors en altres competicions, als Jocs Olímpics, Eurocopa i més, i afegint que els fitxatges han arribat tard i els lesionats, la veritat és que estic preocupat perquè l’equip no ha pogut entrenar bé tot junts. Això ha estat difícil, ja que no m’ha agrada tenir la sensació que no controlo el que passa a l’equip. El dia a dia ha estat molt bo i els jugadors han entrenat molt bé. N’estic segur que farem les coses bé per començar, però hem d’anar pas a pas.”

La gent s’ha de preocupar?

Pel que fa a les seves preocupacions, Míchel ha afirmat: “La gent no ha d’estar preocupada, però jo sí. No és el mateix que jugui a la posició de 6 Arnau, Aleix o Oriol, que només ha arribat fa una setmana. El procés per a nosaltres és molt important i això ha estat difícil. Nosaltres no tenim automatismes d’accions defensives, sinó més amb pilota. Per a mi, és el més important. El control de la pilota depèn molt que estiguem ben connectats. Penso que hem de continuar treballant. Hi ha gent que ha jugat els dos dies seguits i no és fàcil. A més, contra equips de la Premier. Estic tranquil perquè hi ha un bon treball, però em sembla que l’equip no està fet i per això estic preocupat. D’aquí a cinc dies hem de competir, però he estat segur que treballarem per preparar bé el primer partit.”

Es pot millorar el curs passat?

Finalment, l’entrenador ha expressat la seva motivació per la nova temporada: “Estic convençut que l’equip competirà tots els partits. La meva obligació és que l’equip tingui una mentalitat col·lectiva el més aviat possible. És la meva feina i en tinc molta. Aquesta temporada per a mi serà especial i vull treballar de la millor manera. Lameva motivació és absoluta, perquè hem de fer un equip competitiu, amb mentalitat guanyadora i que vulgui tenir protagonisme.”

L’objectiu d’aquest curs

Sobre els objectius, Míchel ha conclòs: “La paraula és creixement en cada partit. Hem de ser millors després de cada partit. Estic convençut que farem un equipàs i un gran curs. Ara bé, no sé si serà millor o pitjor que l’anterior.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)