Girona

Bojan Miovski s’acomiada de l’Aberdeen i posarà rumb a Girona

Bojan Miovski ha dit adéu a l’afició de l’Aberdeen al final del partit de lliga escocesa contra el St. Mirren, deixant una empremta en el cor dels seguidors abans de viatjar cap al seu nou equip, el Girona. Després de reservar-lo per la seva immediata sortida, el tècnic local l’ha canviat al minut 92 per rebre l’homenatge merescut. El davanter macedoni ha sigut rebut amb una forta ovació per part del públic del Pittodrie Stadium, i s’ha mostrar visiblement emocionat durant la seva comiat. Miovski ha fet diverses voltes per l’estadi, moment en què ha fet un petó a l’escut del club.

Amb només 25 anys, Miovski ha sigut el màxim golejador de l’equip la temporada passada, anotant un total de 26 gols. Ara, el futbolista està a punt de signar un contracte amb el Girona en les pròximes hores, un pas que obre un nou capítol en la seva carrera. S’espera que Miovski pugui viatjar a Sevilla per jugar contra el Betis, i s’incorporarà a l’equip a La Massana en els pròxims dos dies. La seva sortida de l’Aberdeen marca el final d’una etapa exitosa i el començament d’un nou repte a la Primera Divisió espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)