Girona

Acord inicial entre el Girona i l’Aberdeen per Miovski

Encarrilat. Tots dos clubs pacten un traspàs que pot enfilar-se als 8 milions i han de fixar el percentatge que pertoca als escocesos d’una futura venda

El Girona i l’Aberdeen estan condemnats a entendre’s per acordar el traspàs de Bojan Miovski a les files gironines. I és que el desig i l’única prioritat del davanter és recalar a LaLiga a les files del conjunt dirigit per Míchel Sánchez. Contra això, el seu club no hi pot fer gaire res, i per això centra els esforços a arribar a un acord total el més aviat possible, desestimant altres ofertes que podien ser més suculentes pel que fa a l’import fix a pagar d’entrada. El cert és que els dos clubs ja tenen un pacte inicial que podria fer elevar l’operació fins als 8 milions d’euros (5 de fixos i 3 en variables) i en el punt actual de la negociació falta per establir el percentatge d’una hipotètica venda futura per als escocesos, que esperen que sigui el més elevada possible per així esgarrapar més diners del traspàs d’un dels futbolistes més rendibles que han tingut en els últims anys –ha marcat 44 gols en dues temporades, 26 en la darrera.

Així doncs, tot fa pensar que en les properes hores es farà oficial el fitxatge de l’atacant de Macedònia del Nord pel conjunt de Montilivi. Míchel espera amb candeletes l’arribada per començar el més aviat possible a impregnar la nova peça dels seus automatismes per ser determinant com ho va ser Dovbyk en la campanya en què va vestir de blanc-i-vermell. L’ucraïnès va ser clau d’entrada, solidari en la pressió, assistent i punyent quan calia. Miovski arribarà al Girona amb la confiança d’haver fet sempre gols allà on ha jugat i amb el repte d’adaptar-se a un futbol nou per les característiques dels rivals i també més competitiu.

I és que Quique Cárcel, des de la direcció esportiva, fa un gran canvi a la davantera agafant els 32 milions que acabarà cobrant pel Pitxitxi de primera en un moment o altre –l’operació s’elevava als 40 milions d’euros amb variables, menys el 20% per al Midtjylland danès– per invertir només 8 milions d’euros en un perfil semblant pel que fa a la gana, el marge de millora i les característiques adaptables a l’estil de joc i la filosofia de Míchel.

LA PRIORITAT

El desig de l’ariet és venir al Girona i ha refusat ofertes que eren més suculentes

LA GRAN APOSTA

Cárcel canvia Dovbyk (ingrés de 32 M€) per Miovski (8), un perfil que s’adapta a l’equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)