Girona

Un segon capítol a Girona

El migcampista català torna a Girona per aportar maduresa i coneixement en un any històric

Romeu és conscient que s’haurà de guanyar els minuts

Oriol Romeu ha tornat a vestir la samarreta del Girona després d’un any en el FC Barcelona, gràcies a una cessió que s’estendrà fins al final de la temporada. El migcampista va ser rebut amb entusiasme per part del president del club, Delfí Geli, i del director esportiu, Quique Cárcel. Aquest últim va destacar la importància del retorn de Romeu, assenyalant: “És un jugador que ens ha ajudat molt en temporades anteriors, tant dins com fora del camp. Estem molt contents que torni per contribuir a aquest projecte tan bonic que tenim aquest any.” Cárcel també va subratllar que la seva arribada és fonamental per compensar les baixes significatives que ha patit l’equip i va confirmar que el Barça ha aplicat una clàusula de la por pel futbolista faldut: “La podríem trencar, però tindria un cost massa elevat per al club.”

El discurs d’Oriol Romeu

Romeu va comparèixer a la sala de premsa de Montilivi encara amb una petita gasa a la cella després dels punts que va haver de rebre al Vitality Stadium de Bournemouth. L’ulldeconenc va explicar les raons del seu retorn, afirmant que, després de valorar la temporada passada i comparar els pros i els contres, va decidir que la millor opció per a ell era tornar a gaudir del futbol a Montilivi. “Volia tornar a un lloc on sabia que podia aportar molt a l’equip”, va dir el migcampista, que es va mostrar optimista amb la seva reincorporació.

Pel que fa a l’exigència que pot suposar la comparació amb la temporada passada, Romeu va demostrar cautela, destacant que l’equip ha de créixer a partir del primer partit contra el Betis. Segons el faldut, és important que l’staff i la plantilla treballin conjuntament per mantenir la il·lusió i el bon rendiment de l’equip. A més, va comentar que aquest cop ha pogut completar una pretemporada fins al final, la qual cosa li ha permès començar amb bones sensacions. “Conec el mister i les seves idees, i he intentat absorbir-les el més ràpidament possible per ajudar tàcticament i posicionalment l’equip”, va afegir-hi.

Romeu també va destacar l’evolució del Girona des de la seva primera etapa en el club. Tot i que la filosofia de l’equip s’ha mantingut intacta, el jugador ha notat millores en les infraestructures, fet que considera molt positiu. A més, el fet de conèixer l’entrenador, Míchel, ha facilitat la seva adaptació en el grup. “Saber que el mètode de joc i la manera de plantejar les coses no variaran gaire fa que la meva integració dins el grup sigui més fàcil”, va comentar.

Un dels moments més curiosos de la seva presentació va ser quan Romeu va parlar del seu retorn a Montilivi la temporada passada amb la samarreta del Barça i que els blaugrana van caure derrotats en els dos partits de lliga contra els gironins. “Vaig tenir sentiments contradictoris en aquell moment, ja que, tot i estar content de veure els meus antics companys gaudir, competia amb un altre club i havia de fer la meva feina i estava trist, és clar”, va admetre el migcampista.

Un club diferent?

Pel que fa al creixement del Girona, Romeu va destacar l’ambició del club de seguir millorant cada dia, una mentalitat que ell comparteix plenament. A més, va ressaltar que la seva tornada es deu també a la compatibilitat de valors entre ell i el club, afirmant que comparteixen maneres de pensar similars. Va destacar les figures de Míchel i Cárcel, pilars importants i que tenen una gran relació professional i personal amb Romeu.

Tot i les baixes importants que ha patit l’equip, Romeu es va mostrar optimista, destacant la capacitat del club per refer-se i continuar creixent. També va expressar el seu desig de fer una gran temporada, afirmant que vol millorar i afrontar els moments complicats amb la maduresa que ha adquirit amb els anys. “Tan sols tinc al cap que el Girona faci una temporada de l’hòstia”, va dir. El migcampista sap que haurà de guanyar-se el lloc en un equip que ha evolucionat molt, però es mostra decidit a seguir creixent i millorant. “Arribo per guanyar-me el lloc”, va dir tot fent èmfasi que aquest curs ja no és el mateix que el primer a Girona, en què es veia més titular. Amb aquestes declaracions, Romeu es posa el vestit de treball per a la plantilla de Míchel en un curs ple de novetats i amb la cirereta de poder jugar la Champions. Un fet històric. De ben segur, Romeu, qui ha guanyat la Champions amb el Chelsea, també serà un pilar fonamental per aportar experiència quan les coses no vagin del tot bé.

CONSTRUINT DE NOU

El migcampista diu que és clau recuperar peces per créixer en la lliga

FÀCIL D’ENTENDRE’S

La relació amb Míchel i Cárcel facilita la ràpida entesa entre el jugador i el club
Volia tornar a un lloc on sabia que podia aportar molt a l’equip. Conec el ‘mister’ i les seves idees, i he intentat absorbir-les el més ràpid possible

COMPETITIVITAT

Oriol Romeu afronta el repte de guanyar-se el lloc en un Girona reforçat
Saber que el mètode de joc i la manera de plantejar les coses no variaran gaire fa que la meva integració dins el grup sigui més fàcil
El Barça va posar una clàusula de la por; la podríem trencar, però seria un cost econòmic massa elevat per al club
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Tan sols tinc al cap que el Girona faci una temporada de l’hòstia, i ajudar Míchel amb el que faci falta
Oriol Romeu
jugador del girona
Romeu és un futbolista que ens va ajudar molt en la temporada que va estar aquí; tant dins com fora del camp ha sigut important per a l’equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)