Girona

Pau López, l’escollit per lluitar pel lloc amb Gazzaniga

El Girona ha lligat la contractació d’un porter amb experiència que lluiti per una posició amb Paulo Gazzaniga sota pals. Es tracta del porter de Sant Esteve de Llémena Pau López, de 29 anys. Segons la SER i L’Équipe, el futbolista format en les categories inferiors del Girona i de l’Espanyol arriba al Girona en qualitat de cedit fins al final del curs amb una opció de compra que no és obligatòria.

Pau López va debutar a primera amb l’Espanyol el curs 2014/15, amb només 20 anys. Després d’una bona campanya posterior com a titular amb els blanc-i-blaus, el garrotxí va anar cedit a Tottenham i, posteriorment, va fitxar lliure pel Betis, club que el va vendre l’estiu del 2019 per 23,5 milions d’euros al Roma. Dos cursos a Itàlia i després d’una primera cessió el curs 2021/22 al Marsella, el club francès el va acabar comprant per 12 milions als italians.

L’OPERACIÓ

El porter arriba cedit fins al 30 de juny amb una opció de compra no obligatòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)