Girona

El garrotxí Pau López arriba cedit al Girona

El Girona ha anunciat l’arribada d’un nou porter a les seves files. Es tracta de Pau López, que s’incorpora a la plantilla dirigida per Míchel Sánchez en qualitat de cedit per l’Olympique de Marsella fins al proper 30 de juny amb una opció de compra que no és obligatòria per als gironins.

El de Sant Esteve de Llémena farà 30 anys a finals d’any i torna a casa després de debutar amb el primer equip de l’Espanyol, club en el qual es va formar fins a passar per l’equip filial i el primer equip, i fer les maletes posteriorment al Tottenham, el Betis i, de nou a l’estranger, amb la Roma i l’Olympique de Marsella els darrers tres cursos.

Míchel ja té el porter que demanava per competir amb Paulo Gazzaniga en les tres competicions que afrontarà l’equip enguany. Pau López aportarà experiència internacional, bons reflexes i un joc de peus adient per a les exigències de l’estil de joc que aplica el de Vallecas al seu Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)