Girona

L’1x1 del Girona

Per Albert Isern

GAZZANIGA (90’)
PRECIPITAT
Es va jugar l’expulsió en una jugada en què no va calcular bé a l’hora de sortir i va tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea. Tot seguit, no va poder aturar la falta de Griezmann en l’1-0. En el 2-0, es va empassar el potent xut de Llorente.
ARNAU (90’)
descol·locat
El lateral maresmenc va patir de valent amb la doble amenaça que va exhibir l’Atlético de Madrid per la seva banda. Rodrigo Riquelme i Samuel Lino el van superar en repetides ocasions i se’l va veure descol·locat.
D. LÓPEZ (90’)
ORGANITZADOR
Va aportar la pausa necessària a l’hora d’organitzar l’atac posicional de l’equip i va completar sis dels seus set desplaçaments en llarg. Com Blind, va patir quan va haver de córrer cap enrere en les transicions defensives.
blind (90’)
LÍDER
El central neerlandès, solvent i serè, va aportar seguretat i va liderar l’equip des del darrere. Es va sumar a l’atac sempre que va poder amb passades filtrades, canvis d’orientació i fins i tot alguna conducció per trencar línies.
MIGUEL (90’)
DESAFINAT
Al lateral esquerrà, li va costar rebre l’esfèrica i girar-se en zones interiors. El madrileny va arribar fins a línia de fons diverses vegades, però a les seves centrades, massa potents, els va faltar molta precisió.
ORIOL ROMEU (59’)
MILLORAT
El pivot d’Ulldecona va cometre moltes menys pèrdues que en la primera jornada de lliga al camp del Betis, tot i que encara ha de polir alguns aspectes del joc, sobretot pel que fa als errors no forçats amb l’esfèrica als peus.
YANGEL (90’)
OMNIPRESENT
L’interior veneçolà va abastar molts metres de camp, va caure a banda, va desdoblar els extrems i va fer centrades des dels dos carrils, alguna amb força perill. No va estar tan encertat en els duels com de costum.
IVÁN MARTÍN (59’)
APAGAT
El migcampista basc no es va trobar còmode sobre la gespa del Metropolitano. No va tenir la incidència desitjada en el joc i va cometre alguna pèrdua a camp propi. No va poder ser l’enllaç entre el mig del camp i la davantera.
tsygankov (68’)
IMPRECÍS
L’ucraïnès va estar força apagat en el seu retorn a l’onze després de la lesió que va patir durant l’Eurocopa i el posterior procés víric. Li va faltar ritme competitiu, es va mostrar lent i imprecís en la presa de decisions i va perdre molts duels.
bryan giL (90’)
INCISIU
A més de buidar-se en la pressió i en tasques defensives, va ser dels més incisius, generant perill a cama natural amb diagonals cap a dins que van desordenar la defensa local. No va poder aturar Barrios en l’acció del 3-0.
ABEL RUIZ (59’)
INOFENSIU
Tot i trencar sovint a l’espai, li va costar entrar en joc. Va caure a banda esquerra per mirar d’associar-se amb Bryan Gil i va donar continuïtat al joc, però les seves dues rematades no van inquietar Oblak.
BOJAN (31’)
DEBUTANT
El davanter macedoni va debutar abans de l’hora de joc. Es va associar amb els companys i va provar Oblak, però el xut va sortir centrat.
PORTU (31’)
ENLLAÇ
L’atacant murcià va jugar per darrere de Bojan Miovski. Es va mostrar voluntariós en l’esforç i també precís en la passada.
solís (31’)
RELLEU
Va rellevar Romeu en la medul·lar i va filtrar alguna passada a l’últim terç.
Almena (22’)
REVULSIU
Només entrar va forçar un córner i va aportar desequilibri i profunditat.
SOLÍS (31’)
RELLEU
El migcampista colombià va rellevar Oriol Romeu a la medul·lar i va filtrar alguna passada interessant a l’últim terç de camp.
ALMENA (22’)
VIU
Només de saltar a la gespa, l’extrem català va provocar un córner. El futbolista de l’Acadèmia va aportar desequilibri i profunditat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)