Girona

Asprilla: “Soc aquí per créixer i fer-ho amb mentalitat guanyadora”

El Girona ha presentat davant dels mitjans de comunicació al fitxatge més car de la història del club. Yáser Asprilla, ja inscrit a LaLiga, ha contestat totes les preguntes amb humilitat i sabedor de la responsabilitat que comporta les xifres que han rodejat l’operació amb el Watford –18 milions fixes que poden ser 25 si es compleixen les variables–:

Perquè el Girona?

“El motiu pel qual he vingut a la família del Girona és perquè ens van convèncer a mi i al meu agent, el clima, l’idioma són coses importants i quan va sortir l’opció no ho vaig pensar. Vinc aquí a créixer i aquest club és l’ideal”

Fitxatge més car

“Estic molt tranquil. He vingut a treballa amb els companys, gràcies a tots els directius i cos tècnic, a la meva família i agent. Estic centrat fer-ho bé”

Missatge a l’afició

“Estic content de ser aquí, espero debutar el dijous i espero donar alegries a l’afició, amb mentalitat guanyadora i de la mà de Deu”.

Posició preferida

“Sempre he jugat per dins però he aprés per bandes i on em posi el tècnic. Estic preparat per jugar el dijous.”

El partit contra l’Atlético

“El primer temps va ser diferent al segon. Atlético és un club gran, tàcticament vaig veure bé els companys però no ens va donar per guanyar”.

Girona curs passat

“Els partits que vaig veure em van encantar i va ser un dels motius per venir. Per la televisió pensava que el meu joc s’adaptaria a la perfecció a aquells mecanismes”

El debut

“Estaré tranquil i jugaré al que el tècnic em digui. M’he sentit bé amb el grup aquests dies i m’han ajudat molt. Jugar la Champions és una benedicció, un somni de petit”

Referents futbolístics

“De nen vaig veure jugar Messi, que juga en la meva posició. És un mirall, em fa créixer molt, és el meu ídol. De Colòmbia Quintero, és company meu ara i és top. Tenim un joc semblant”

Dorsal 10

“Sempre l’he portat i, fins i tot, amb la selecció absoluta l’he pogut agafar. És el meu número i agraeixo al club que m’hagi donat l’oportunitat de venir i de fer-ho amb aquest dorsal a l’esquena”.

Xerrada amb Michel

“He parlat amb ell i em demana més del que estava donant al Watford. Em diu que gaudeixi, dins l’exigència, però que està tranquil perquè coneix el rendiment que puc donar”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)