Girona

El dorsal 2 i el 12 esperen amo

Els aficionats del Girona viuen una setmana diferent i especial. Carregada de partits de lliga, però també amb un ull posat en el sorteig de la Champions League que es farà a Mònaco demà a les 18 h, una hora abans d’enfrontar-se a l’Osasuna en l’estrena a Montilivi, i també atents als últims moviments que hi pugui haver en el mercat de fitxatges que es tanca a les 23.59 h del divendres 30. Moltes emocions i fronts oberts tot esperant que no marxi cap jugador més de la plantilla –molt probable que així sigui– i que arribin les últimes dues incorporacions per trobar amo als dorsals lliures. El 2 ha de ser, o així ho desitja Cárcel i, sobretot, Míchel Sánchez, per a Eric Garcia, que ahir precisament no va viatjar amb el Barça a Vallecas per culpa d’una fasciïtis plantar que va aixecar encara més especulacions al voltant del seu possible traspàs al Girona. Els gironins hauran de fer un últim esforç econòmic si volen el de Martorell, a qui, tot i l’escassetat de centrals al Barça, els problemes amb el fair play fan que no se li tanquin les portes per complet.

En el capítol de sortides només Miguel Gutiérrez podria ser temptat, tot i que el Girona no baixarà del burro demanant la clàusula de 35 milions.

INOPORTUNA LESIÓ?

Eric no va viatjar amb el Barça a Vallecas per una fasciïtis en plenes especulacions

O CLÀUSULA, O RES

Tot i que poc probable, l’únic jugador amb alguna opció de marxar és Miguel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)