Girona

Pere Guardiola: “El més normal és que demà hi hagi activitat de fitxatges”

El president del consell d’administració ha valorat la dificultat dels rivals que li han tocat al Girona en la fase lliga de la Champions League i ha parlat de les previsions de cara a l’últim dia de mercat

Pere Guardiola, el president del consell d’administració del Girona, ha assistit, juntament amb Ignasi Mas-Bagà, el director general del club, al sorteig de la Champions League que s’ha celebrat aquesta tarda a Nyon (Suïssa), representant institucionalment a l’entitat blanc-i-vermella. Després de la gala, el directiu ha atès els mitjans de comunicació per valorar els exigents rivals que li han tocat al conjunt de Míchel, a més de parlar de la situació d’Eric Garcia i assegurar que demà, últim dia de mercat, hi hauria d’haver, com a mínim, alguna cara nova en forma d’incorporació.

“Veníem sense expectatives i amb una mica de nerviosisme, expectants per saber què passaria. El nou format de la competició fa molt bona pinta. Per la dimensió, la història i el pressupost dels rivals, ens han tocat equips molt difícils, però això és la Champions League. Tenim capacitat per fer-los mal i hem de gaudir-ho perquè viurem partits impressionants contra els millors. El curs passat, el Girona va demostrar poder competir amb clubs molt importants i vam fer un paper impressionant. Hem de seguir per aquest camí”.

“No he parlat sobre Eric Garcia amb Quique Cárcel. Queda un dia de mercat, veurem què passa. Quan acabi el partit contra l’Osasuna, comentaré l’última hora amb ell. En cada finestra d’estiu hem tingut activitat d’entrades i sortides fins al final. Per tant, el més normal és que demà també n’hi hagi, tot i que el mercat no sempre va com un vol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)