Girona

El Girona incorpora Arnaut Danjuma (Vila-real)

El Girona ha anunciat el fitxatge d’un jugador diferencial per a la parcel·la ofensiva com Arnaut Danjuma, que arriba cedit procedent del Vila-real. El futbolista d’origen nigerià però amb nacionalitat neerlandesa ha començat la temporada jugant al conjunt groguet, i amb un paper destacat a les ordres de Marcelino García. Tot i això, l’atacant ha preferit competir a la Champions League, un aspecte que al Girona trobarà per repetir cessió –la tercera des que va aterrar al conjunt de la Plana l’estiu del 2021.

I és que, Danjuma ha tingut un pas pel Vila-real irregular. Mai ha trobat el seu lloc en l’equip tot i mostrar guspires d’un joc que als aficionats del Girona pot arribar a il·lusionar –una única temporada sencera amb el submarí i 16 dianes entre totes les competicions–. El jugador nascut a Lagos fa 27 anys ha marcat dues dianes en les tres primeres jornades de lliga però, tot i això, busca un nou repte per disputar la Champions League de la mà del Girona. El futbolista es va formar al PSV i ha passat pel NEC Nimega, el Bruges, el Bournemouth i el Vila-real, club que el va fitxar l’estiu del 2021. Com a groguet ha estat cedit al Tottenham, el curs 2022/23, i a l’Everton la campanya passada –en cap dels dos equips va tenir un paper destacat.

Danjuma pot jugar a les dues posicions de banda de l’atac però també com a davanter centre gràcies a la seva potència i olfacte de gol –el seu sostre són 17 dianes a la Championship amb el Bournemouth i 10 amb el Vila-real en el seu primer curs a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)