Girona

El Girona s’estrenarà al Parc dels Prínceps de París el 18 de setembre

El Girona ja coneix tots els horaris dels vuit partits de la fase de grups de la Champions League. Després de conèixer els seus rivals el passat dijous, els de Míchel ha saben dia i hora dels partits. L’estrenara serà el dia 18 de setembre al camp del PSG, el Parc dels Prínceps, a les nou de la nit.

Jornada 2 i 3, a casa

Després del primer desplaçament a la història del club, el Girona jugarà dos partits a casa, contra el Feyenoord, el 2 d’octubre a tres quarts de set, i el 22 d’octubre contra el SK Slovan Bratislava a les nou del vespre. Montilivi es posarà de gal·la per estrenar-se a la màxima categoria del futbol de clubs del món.

Jornada 3 i 4, a fora

L’equador de la competició arribarà amb dos partits a domicili. Primer amb la visita al camp del PSV Eindhoven, el Philips Stadium, el dia 5 de novemrbe a tres quarts de set del vespre. Tres setmanes més tard, el Girona farà el desplaçament més llarg del curs a Àustria per jugar contra l’Surm Graz el 27 de novembre a tres quarts de set.

Tres plats forts per acabar la fase de grups

El 10 de desembre, el Girona rebrà al Liverpool, sis vegades campió, visitarà Montilivi a tres quarts de set. El 22 de Gener, el conjunt de Míchel viatjarà a Milà per enfrontar-se al conjunt de San Siro, a les nou del vespre. La darrera jornada, que serà unificada, el Girona rebrà l’Arsenal el 29 de gener a les nou del vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)