Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
contundent
L’argentí s’ha refet del mal partit contra l’Atlético amb bones actuacions. Al Pizjuán, va tornar a fer que l’equip seguís ben viu en el partit amb intervencions providencials al perill del conjunt andalús.
Francés (89’)
Lateral
Ejuke el va fer treballar de valent i recular constantment, convertint-lo en un lateral dret natural. En la sortida de pilota sí que va tornar a fer de tercer central, i en la segona va fer un pas més.
David López (90’)
regular
Va tenir molt protagonisme en la sortida de la pilota en la primera part, un fet buscat pel rival per evitar així la precisió i el millor criteri de Blind. Va ser molt sòlid al darrere a l’hora de rebutjar totes les pilotes.
Blnid (90’)
ascendent
Li va costar entrar en joc i influir en la sortida de la pilota i el ritme. La pressió del Sevilla va ser força bona i va generar dubtes entre els centrals, que amb la intervenció de Míchel es van dissipar, i l’equip va créixer.
Miguel (90’)
assistent
En el 30’, va tenir la primera gran ocasió del Girona provant un xut després d’una conducció i, en el 41’, va fer una desmarcada de dins a fora, habitual aquest curs, per fer una passada precisa cap a Iván Martín.
Oriol romeu (90’)
Lent
Se’l veu amb ganes de tenir un paper principal i vol participar del joc, però els seus moviments no acaben de ser nítids per oferir passada de pilota o a l’hora de tallar les transicions ràpides dels rivals.
Yangel h. (45’)
intermitent
Sol tenir un radi d’acció elevat, però contra el Sevilla li va costar interpretar quan havia d’anar a la base del joc per rebre o quan havia de trencar línies del rival. Míchel va intuir una falta d’energia evident.
Iván Martín (58’)
golejador
De nou com a capità, va deixar la base del doble pivot al mig del camp per situar-se a la mitjapunta i apropar-se més a l’àrea. L’aposta del 4-3-3 va funcionar i va interpretar una centrada de Miguel per fer gol.
Tsygankov (45’)
cansat
Tot i no haver participat en la pretemporada per culpa d’una lesió que es va fer a l’Eurocopa, ha entrat de seguida en els onzes de Míchel, però l’acumulació de partits no l’ha ajudat i va entrar poc en joc.
Bryan Gil (89’)
actiu
Com sempre, ho va donar tot damunt del terreny de joc, sobretot, en la pressió i l’ajuda a Miguel amb Lukébakio. Va filtrar molt bé el madrileny en l’acció que acabaria en el 0-1 i va sortir ovacionat de casa.
Abel Ruiz(90’)
Protagonista
Baixar per rebre o per fer dubtar els centrals si han de perseguir-lo o no és un dels seus punts forts. Dona oxigen al joc i opció de passada i, al Pizjuán, va forçar targetes i va fer el 0-2 des del punt de penal.
Danjuma (45’)
debutant
En la primera acció, ja va fer una desmarcada en velocitat marca de la casa. El seu fitxatge anirà molt bé en l’atac.
jhon solís (45’)
pulmó
És un portent físic i arriba a tot arreu amb la sensació d’anar sobrat de cames tot i no haver fet tota la pretemporada.
arnau (1’)
defensiu
Va sortir quan el Sevilla pressionava per buscar retallar distàncies i entrar en el partit i va fer bona feina per la dreta.
Asprilla (32’)
fi
Va demanar la pilota entre línies des de la mitjapunta. Va veure la groga i va comprovar com són els arbitratges en LaLiga.
portu (1’)
actiu
La seva feina va ser pressionar i intentar entrar en joc per aportar frescor. Va rebre una entrada molt dura d’Isaac Romero.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)