Girona

“De vegades ens toca posar-nos la medalleta”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va valorar la victòria dels seus contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán, la sisena consecutiva contra l’equip andalús. Míchel va destacar la importància d’haver sumat tres punts en un partit que, segons ell, va anar de menys a més per al Girona.

“Per mi, la segona part ha estat molt bona pel que fa al control del partit. Hem tingut més energia”, va comentar el madrileny, remarcant la diferència respecte a una primera meitat dominada pel Sevilla. “No sé si ha estat per haver jugat fa tres dies o per la temperatura, però ens ha faltat energia en la primera part”, hi va afegir. El tècnic es va mostrar satisfet amb l’actuació de l’equip, tot i les dificultats inicials, en la segona meitat, especialment després dels canvis introduïts: “Amb Danjuma i Solís hem tingut molta més energia. El Sevilla ha anat de més a menys i nosaltres, al revés. Potser el Sevilla no ha tret la seva millor versió, però de vegades ens toca posar-nos la medalleta”, va dir.

Míchel va destacar les bones sensacions amb què l’equip arriba a l’aturada de seleccions després d’enfrontar-se a rivals difícils com el Sevilla, l’Atlético i el Betis. Va valorar positivament els 7 punts de 12 possibles, tot i admetre que encara hi ha aspectes per millorar, especialment en jugadors que necessiten més minuts, com Krejic, Asprilla i Donny.

El tècnic va subratllar que cada victòria és diferent i va reconèixer el bon treball del Girona, tot i que el Sevilla no va mostrar la seva millor versió. Va destacar la importància de reconèixer el mèrit del seu equip en moments com aquest. Míchel va justificar els canvis al descans per la falta d’energia en alguns jugadors, especialment en Tsygankov: “Vam jugar fa menys de 72 hores i és difícil. La intensitat de Tsygankov a la mitja part era molt baixa per al que estem acostumats. És una mica responsabilitat meva, com tot el que passa al camp.”

El tècnic va donar valor a la profunditat de la plantilla d’aquest any: “L’única cosa que demano és que no es compari aquest any amb el passat. Tenim una molt bona plantilla que lluitarà per guanyar, amb moltes possibilitats de variar.” També va insistir en la importància dels jugadors que encara no han tingut molt de protagonisme, com ara Juanpe, Krejci i Arnau, per concloure el postpartit.

UN JOC PROGRESSIU

“La represa ha estat molt bona pel que fa al control, hem estat enèrgics”

CALENDARI DUR

“Vam jugar fa menys de 72 hores i és difícil; Viktor al descans estava cansat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)