Girona

Yangel Herrera, baixa per lesió: no s’incorpora a la selecció veneçolana

El Girona ha comunicat que Yangel Herrera pateix una lesió a l’adductor esquerre, fet que l’ha obligat a renunciar a la convocatòria amb la selecció de Veneçuela per als propers compromisos internacionals. El migcampista va ser substituït al descans del partit contra el Sevilla, en què el Girona va aconseguir una victòria per 0-2.

Herrera serà sotmès a proves mèdiques en els pròxims dies per determinar l’abast exacte de la lesió. Aquesta situació suposa un contratemps per al jugador i per a la selecció veneçolana, que comptava amb ell per als partits de classificació per al Mundial contra Bolívia, el 5 de setembre, i Uruguai, el 11 de setembre.

El Girona, per la seva part, estarà pendent dels resultats de les proves per conèixer el temps de recuperació del futbolista, que havia estat un dels homes clau en aquest inici de temporada. L’equip gironí confia en una ràpida recuperació per tornar a comptar amb ell en les properes setmanes, especialment tenint en compte els importants reptes que s’acosten a la Lliga i la Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)