Girona

Danjuma: “Jugar la Champions té un pes en la decisió de venir, però també el tècnic i el projecte”

El Girona ha presentat davant dels mitjans de comunicació a un dels fitxatges cridats a ser diferencial. Arnaut Danjuma, cedit pel Vila-real fins al final de la present temporada, ha estat l’últim en arribar, en el darrer dia de mercat, i amb només una sessió d’entrenament ja va jugar tota la segona part en la victòria al Ramon Sánchez Pizjuán contra el Sevilla (0-2).

Perquè el Girona?

“En el Vila-real vaig començar bé però quan el Girona va parlar amb mi vaig sentir l’ambició i la determinació del club. Creia que era una bona oportunitat per a mi. Estic llest per jugar i la benvinguda de tothom ha estat molt bona. Vaig parlar amb Míchel i m’ha dit coses molt bones”.

Posició ideal

“No és important on jo vulgui jugar sinó on em vol posar el tècnic. Puc jugar com a extrem esquerre i com a davanter centre. Estic preparat per fer-ho bé on sigui”.

Competència

“Que n’hi hagi és important per a mi i l’equip necessita molts jugadors ja que aquest any competirem en la lliga i en la Champions. Es necessita un bon reguitzell de futbolistes per afrontar-ho tot amb garanties. Els jugadors tenen molta qualitat i la plantilla és àmplia”.

Experiència Champions

“El Girona és molt especial. Evidentment no és el club més gran del món però és familiar. Sento que els jugadors i el tècnic no només volen jugar la Champions sinó que la volen competir. És el primer any a la Champions i serà complicat, quan l’he jugat amb el Vila-real tampoc tenien molt bagatge i vam arribar a les semifinals amb Unai Emery. Volem jugar bé contra els clubs top de la competició”.

La decisió

“Clar que ajuda que juguem Champions. Per mi és una bona oportunitat, pel club també per la ciutat i l’afició. Quan l’he jugat amb el Vila-real sentia que era especial, viatjar a altres països… Vinc aquí perquè Míchel m’ha dit coses que m’agraden, vaig veure com jugava el Girona el curs passat, el projecte és bo… La Champions ajuda però les altres coses també”

Què et demana Míchel?

“M’ha dit tot el que vol de mi. Ja sap de la meva qualitat i que li agrada la meva velocitat i un contra un. També puc aportar gols i li agrada la meva versatilitat. Hi ha hagut feeling, tothom parla bé de Míchel i tot el que ha fet és increïble. Estic feliç d’estar a les seves ordres, estic en el projecte amb el club i els companys”.

Referències del club

“Ha passat molt temps que no jugo amb jugadors d’Holanda i ha estat com arribar a casa. Blind i Doony Van de Beek m’han parlat molt bé del club, és molt familiar i això és important. Quan arribes a un club nou les sensacions han de ser bones i és el que he sentit al Girona. La gent ens ajuda als jugadors, només porto una setmana però tot són ajudes i facilitats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)